Ποινικοποιούν την ιδιοκτησία: 54% δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τους φόρους


 Στις ημέρες του μνημονίου είδαμε την σταδιακή ερήμωση των εμπορικών δρόμων και την αύξηση των νεόφτωχων και νεοάστεγων Ελλήνων στους δρόμους των πόλεων. Συστηματικά, τα τελευταία χρόνια, οι μισθοί και οι συντάξεις περικόπτονται, ενώ οι τιμές και οι φόροι ολοένα και ανεβαίνουν, καθιστώντας την ζωή των Ελλήνων όλο και πιο δύσκολη. Η πολιτική του μνημονίου, το έχουμε ξαναπεί, είναι προσπάθεια ποινικοποίησης της ιδιοκτησίας, είναι πολιτική που προετοιμάζει το έδαφος για μια νέα «επενδυτική» επέλαση δουλοπάροικων στην χώρα των ιθαγενών σκλάβων.

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον – όσο και θλιβερό στοιχείο -  παρουσιάστηκε το Σάββατο στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων από την εταιρία Kapa Research. Σύμφωνα με αυτή την στατιστική έρευνα το 54% των ιδιοκτητών ακινήτων εκτιμούν ότι δεν θα μπορέσουν να εκπληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις το τρέχον έτος. Ένα άλλο 32% δηλώνει ότι μάλλον θα τα καταφέρει, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουροι. Κοινώς το 86% των ιδιοκτητών ακινήτων βρίσκονται στην άκρη του γκρεμού. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονίσουμε ότι δεν μιλάμε για ιδιοκτήτες βιλλών, αλλά για ανθρώπους που στην συντριπτική τους πλειοψηφία κατάφεραν με την δουλειά τους να αγοράσουν ένα σπίτι και των οποίων την ιδιοκτησία ουσιαστικά ποινικοποιεί η κυβέρνηση.
Όλα αυτά βέβαια γίνονται βάσει σχεδίου, δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολίες περί αυτού. Η συστηματική απομόνωση των Ελλήνων από οτιδήποτε θεωρούσαν ως σίγουρο ή ως βάση έχει ως στόχο την διαταραχή του ψυχισμού τους, με σκοπό την υποταγή σε μια νέα κατασταση, σε μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων». Μια νέα κατάσταση «υψηλής ανταγωνιστικότητας», δηλαδή μηδαμινών μισθών και «επενδύσεων», δηλαδή την επέλαση των διεθνών όρνεων.
Μόνος δρόμος η Εθνική Αντίσταση! Μόνος δρόμος η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.