ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!! ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!

 Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα!!!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ…ΝΕΚΡΑ ΜΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!!!
 ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!
 Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και
άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα.



Πριν λίγες εβδομάδες, το βρετανικό Channel 4 μετέδωσε μια εκπομπή που σόκαρε το βρετανικό κοινό. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της παρουσίασης διαφόρων “παράξενων ειδών τέχνης”, παρουσίασε την “τέχνη” ενός Κινέζου που δεν ήταν άλλη από …την βρώση νεκρών εμβρύων! Σωστά διαβάσατε, ο συγκεκριμένος “καλλιτέχνης” κυριολεκτικά τρώει μωρά. Μάλιστα, για να “νομιμοποιήσει” την πράξη του λέει ότι η Βίβλος δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται η …κατανάλωση νεκρών εμβρύων.
Παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις από οργανισμούς προστασίας της κοινωνίας και της οικογένειας, και άλλους, το κανάλι προχώρησε με την παρουσίαση της φρικιαστικής αυτής εκπομπής.
Το ίδιο έθιμο “ανθεί” τελευταίως και στην Ιαπωνία, όπου νεκρά μωρά ή έμβρυα μπορούν να αγοραστούν σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 10000 και 12000 μιας και είναι …”πεντανόστιμα” στην σχάρα. Ακόμα, πωλούνται …συσκευασμένα σε βαζάκια σε υπεραγορές.
Αυτή είναι η κοινωνία της Νέας Τάξης. Διεφθαρμένη, βρώμικη, μακριά από ήθη, αξίες και έθιμα, τουλάχιστον για μας τους Έλληνες. Αυτή είναι η κοινωνία που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γιατί περί επιβολής πρόκειται, μια και το Channel 4 πρόβαλε την εν λόγω εκπομπή χωρίς την συγκατάθεση του κοινού και ενώ εκρεμμούσαν προσφυγές σε δικαστήριο.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ), ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.


ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ
ΠΛΥΣΙΜΟ.


ΤΡΩΕΙ

ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ

ΚΑΘΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ !!

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ
ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

ΠΗΓΗ
Y.Γ sklantzithres blogs   ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ  .ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΚΡΊΝΩ ΣΤΙΣ ΦΏΤΟ ,ΥΠΆΡΧΕΙ  ΣΤΉΣΙΜΟ .ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ  ΣΤΗΜΕΝΕΣ 
ΜΕ ΚΑΚΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ 
ΚΑΙ ΨΕΎΤΙΚΕΣ
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΊΝΕΤΕ 






********************************

88888888888888888888888888888888888888888


2o AΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Times Σεούλ 
μεταφραση google 
Κινέζοι τρώνε σούπα μωρών για σεξ
Μια πολιτική μωρό κατηγορείται για δολοφονία μωρά στην Κίνα

Ένα ανθρώπινο μωρό γίνεται σε σούπα για σεξουαλική δύναμη στην Κίνα.
Μερικοί Κινέζοι είναι γνωστό ότι τρώνε τα μωρά, και η είδηση, η οποία έχει κυκλοφορήσει μέσω του διαδικτύου και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι συγκλονιστικό τον κόσμο.

Μια έκθεση e-mail που έλαβε η Times Σεούλ επιβεβαίωσε ότι η είδηση ​​με πολλές ζωντανές και τρομακτικές εικόνες από ανθρώπινα έμβρυα και τα έμβρυα που γίνονται σε μια σούπα για ανθρώπινη κατανάλωση.




Η έκθεση πήγε. Μια πόλη στη νότια επαρχία της Canton(Guangdong), τώρα είναι στο επίκεντρο. Κινέζοι λαοί εκεί απολαμβάνουν το μωρό φυτικά σούπα να αυξήσει τη συνολική υγεία και την αντοχή και τη δύναμη της σεξουαλικής απόδοσης ειδικότερα.
Το κόστος σε κινεζικό νόμισμα είναι περίπου Rs 2.000 (το οποίο είναι περίπου 4.000 δολάρια ΗΠΑ).

Ένας διευθυντής εργοστασίου έδωσε συνέντευξη και ο ίδιος κατέθεσε ότι είναι αποτελεσματική γιατί είναι ένας συχνός πελάτης.

Είναι μια λιχουδιά οποία είναι ακριβά βότανα που προστίθενται για να βράσει το μωρό με κρέας κοτόπουλου για οκτώ ώρες.

Επεσήμανε την δεύτερη γυναίκα του δίπλα του. Είναι 19 ετών. Η 62-year-old man κατέθεσε ότι κάνουν σεξ καθημερινά.

Μετά από αναμονή για μια-δυο εβδομάδες, πήρε το δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του εστιατορίου ότι η πλεονάζουσα σούπα πλευρών (τοπική κωδικός για σούπα μωρό) ήταν πλέον διαθέσιμα.
Αυτή τη φορά, ένα ζευγάρι που έχει ήδη δύο κόρες αποφάσισε να διακόψει το παιδί μετά τη λήψη επιβεβαίωσης ότι ήταν ένα άλλο κορίτσι. Το μωρό ήταν ήδη πέντε μηνών.

Τα μωρά που είναι κοντά στο να γεννιούνται και πεθαίνουν κοστίζει φυσικά 2000 το νόμισμα της Κίνας. Οι αποτυχημένες αυτές κοστίζουν μερικές εκατοντάδες στο νόμισμα της Κίνας.

Τα ζευγάρια που δεν θέλουν να πουλήσουν τα νεκρά μωρά, πλακούντες μπορεί να γίνει δεκτή και για μερικές εκατοντάδες.

Ένα τοπικό δημοσιογράφο ήταν εισηγμένες όπως λέει ότι αυτό είναι το πρόβλημα που προκύπτει από την κινεζική, λαμβάνοντας πάρα πολύ προσοχή στην υγεία ή το μπούμερανγκ αποτέλεσμα όταν η Κίνα εισήγαγε ένα παιδί σε μια οικογενειακή πολιτική.

Αυτό ειδεχθή εγκλήματα αυξάνονται από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Κινέζων άνθρωποι προτιμούν να έχουν αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν γυναίκες τα μωρά τους.


Dead babied μπορούν να αγοραστούν στην Ταϊβάν για $ 70 για να χρησιμοποιηθεί ως ψητά εδέσματα.

Times Σεούλ 

http://sklantzithres.blogspot.gr/2013/07/moran-market-s-koreas-center-for-dog.html

Σχόλια

  1. Γιαυτό ο Κινεζικός λαός θα καταστραφεί από τον Θεό. Είναι ο ποιο καταραμένος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα κρίνονται Από την ιστορία που είχαν ως.... Λαός... Κράτος... Έθνος.... Κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά εγώ γιατί δεν τα πιστευω αυτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι απιστευτα ...!! αλλα ολα απο τα ανθρωπινα τερατα γίνονται

      Διαγραφή
  4. Αισχος!αηδια!καννιβαλλοι!θεε μου ,κανε κατι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΤΗΝΗ υπάρχουν παντού. Και σε αναλογία πληθυσμού οι Κινέζοι πιθανότατα να έχουν τα λιγότερα. Απλά είναι 2 δις και ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Η λευκή φυλή είναι η ΣΙΧΑΜΕΝΕΣΤΕΡΗ στη Γη, όλους τους Παγκοσμίους και μη Πολέμους η λευκή φυλή τους ξεκίνησε, τον τωρινό οικονομικό πόλεμο για να βάλουν στο χέρι την Γη ολόκληρη , η Λευκή Φυλή τον κάνει. Οι ΣΚΑΤΟ-ΑΣΚΕΝΑΖΥ-Ρότσιλντ και λοιπά ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; Οι Αμερικανοί ΟΠΛΑΔΕΣ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ που ξεκινάνε Πολέμους για να πουλάνε, ΛΕΥΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; Πριν απο 300-400 χρόνια ποιοι ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΑΝ τους Μαύρους και τους στέλνανε να δουλέψουν στις φυτείες και όχι μόνο, οι ΛΕΥΚΟΙ δεν ήταν;;; Δε λέω, οι Κινέζοι αυτοί θέλουν ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Αλλά ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΕΥΚΟΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ αν δεν τους ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ δεν έχουν πειράξει ποτέ ΚΑΝΕΝΑ. Ολοι εμείς οι της Αρείας Φυλής, πρέπει να κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο. (ατομικές βόμβες, βιολογικοί πόλεμοι, ψεκάσματα, Ιερές εξετάσεις παλιότερα, ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.