Εθνική απάντηση της Χρυσής Αυγής στους αναρχοκομμουνιστές! - ΒΙΝΤΕΟ

«Στο Βίτσι και στο Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο»!
Την απάντηση που αρμόζει τους απογόνους των ηττημένων του συμμοριτοπολέμου, έλαβαν εντός της Βουλής των Ελλήνων, οι βουλευτές του κόμματος του Mr Tsipras, οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να ασελγούν πάνω στην Ιστορική και Εθνική Μνήμη του Ελληνικού Λαού.
Όλα ξεκίνησαν όταν με θράσος χιλίων πιθήκων, ο βουλευτής του Σύριζα, Θανάσης Πετράκος κατήγγειλε τη Χρυσή Αυγή, διότι όπως υποστήριξε, «απειλήθηκαν τηλεφωνικά από τα γραφεία της στη Βουλή πολίτες», οι οποίοι θα επιχειρήσουν αντιδιαδήλωση, σε προγραμματισμένη εκδήλωση του Κινήματος των Ελλήνων
Εθνικιστών. Δυστυχώς όμως για τον κύριο Πετράκο και τους υπόλοιπους απογόνους των συμμοριτών, οι οποίοι διακατέχονται ακόμη και σήμερα από τα συμπλέγματα της καθολικής συντριβής τους το 1949 από τον Εθνικό μας Στρατό, δεν τα λογάριασαν καλά: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, τους έδωσε την αρμόζουσα στην περίπτωση απάντηση, αποκαλύπτοντας στα μάτια του Ελληνικού Λαού τον ψευδοδημοκρατικό μανδύα του κόμματος των ανθελλήνων και των αριστεριστών τρομοκρατών!
Ο Συναγωνιστής Κουκούτσης, από βήματος της Βουλής, επισήμανε μια εξαιρετικής σημασίας παράμετρο, την οποία ο βουλευτής του Σύριζα επιχείρησε να αποκρύψει: το υποτιθέμενο τηλεφώνημα από τη Χρυσή Αυγή έγινε προς το Indymedia, την ιστοσελίδα η οποία λειτουργεί παρανόμως, στοχοποιώντας και απειλώντας Έλληνες πολίτες, την ιστοσελίδα που υποθάλπει και υμνεί τους αναρχικούς τρομοκράτες, την ιστοσελίδα που ωθεί σε πράξεις βίας και λεηλασίες της περιουσίας Ελλήνων!


Καθώς φαίνεται, ο εσμός των αριστερών συμμοριτών ενημέρωσε τους κομματικούς του πάτρωνες, του συνασπισμού των ροζ βολεμένων αριστερούληδων της Κουμουνδούρου. Και είχαν το θράσος οι τελευταίοι, οι φίλοι και προστάτες των αναρχικών παρακρατικών τρομοκρατών, να κατηγορήσουν τη Χρυσή Αυγή για απειλές, θεωρώντας πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα κατεβάσει το κεφάλι ή θα συρθεί, όπως πράττει η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά, πίσω από τις υστερικές κραυγές των υμνητών του Στάλιν, του Μάο και του Τσαουσέσκου.
Ο Συναγωνιστής Κουκούτσης, βροντοφώναξε εκείνο το οποίο γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, αποκρύβουν όμως επιμελώς οι μαρξιστικών καταβολών δημοσιογραφικοί λακέδες: ο Σύριζα είναι το κόμμα των κουκουλοφόρων, το κόμμα που προστατεύει εκείνους οι οποίοι καίνε την Αθήνα!
Η αλήθεια ενόχλησε ιδιαιτέρως τους κρατικοδίαιτους, γιαλαντζί μαρξιστές, οι οποίοι άρχισαν να σκούζουν, διακόπτοντας τον ομιλητή της Χρυσής Αυγής. Ο συναγωνιστής μας τότε, είπε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι η ελαφροδεξιούλα -η οποία ανέχεται τις μαρξιστικές, αντεθνικές προκλήσεις- για να τους χαριστεί. Και δήλωσε με στόμφο, πως στην εμετική και ανθελληνική αποθέωση της σφαγής άμαχων Ελλήνων πατριωτών, όπως αυτή εκφράζεται δια του συνθήματος «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς», η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας τη θέληση του Ελληνικού Λαού θα απαντά με το «στο Βίτσι και στο Γράμμο σας θάψαμε στην άμμο»!

Καληνύχτα Αριστερά - Καλημέρα Πατρίδα!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.