ΈΧΕΙ ΜΈΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΊΤΡΟΧΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ;;;;;

ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΣΤYΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; 
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ  ΚΑΙ  ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΗΧΟΡΎΠΑΝΣΗΣ    ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΕ ΤΟΝ ΝΌΜΟ, ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΝ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΊΤΡΟΧΟ ΔΙΑΟΛΟ
Αγαπητοί συντροχοι και πολίτες της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Γράφω αυτο το κείμενο με την ελπίδα οτι θα με  ακούσουν κάποια βουλόμενα αυτιά της Αλεξανρουπολης
Εδω λοιπόν σ αυτη τη πόλη που μένουμε καλώς ή κακώς,τα μηχανακια λυσσάνε και ξυπνουν τον κοσμο στη μεση της καταμαυρης νυχτας. Θυμαστε οι μεγαλύτεροι εκείνο το αξεχαστο' Τους ξυπνησες όλους γιατί?' κτλ..
Απο τότε ειμαστε στα ιδια χαλια και τα μηχανάκια-ηλεκτρικα πριόνια αλωνίζουντην ασταμάτητα. Τα γαιδουρια που κάθονται πάνω στη σέλα συνήθως μοιάζουν φυσιολογικοί ανθρωποι αλλά δεν ειναι.

Συχνά προκειται για απροσδιοριστης ηλικίας έγκαυλους που αντιμετωπίζουν το μηχανάκι και την πειραγμένη εξάτμιση του σαν προεκταση του ανδρισμού τους και μάλλον τους σηκώνεται όταν νοιωθουν ότι ξυπνάνε τους άλλους..
Μεχρι εδώ κλασικά ελληνικά εικονογραφημένα.
Ελα όμως που προσφατα παρατηρησα κάτι πολύ κουλό.
Μηχανές με χοντρά κυβικά και όχι παπιά αλλωνίζουν συγκεκριμένες ώρες συγκεκριμένη περιοχή κάνοντας κυκλους και τρυπώντας με την ηχορυπανση ακόμα και τα διπλά τζάμια και τα αλλουμινενια κουφώματα.
ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΆΜΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ , ΟΙ ΕΝ ΛΌΓΟ ΜΗΧΑΝΟΦΑΣΑΡΙΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΟΛΟΓΚΟΥ  η 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΠΟΥ ΑΛΩΝΊΖΟΥΝ ΜΈΡΑ ΝΎΧΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ  ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΥΡΆ ΤΩΝ ΚΆΤΟΙΚΩΝ 
Ειναι τελείως παράλογο να υποθέσει κάποιος ότι όλη αυτη η αδιαφορία θα μπορούσε να αποβλέπει στην ψυχολογική εξαθλίωση του κόσμου?  ΙΣΩΣ KAI NA EXOYME KAI ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ? Η κατάσταση ειναι τραγική. Η αστυνομία δεν δινει δεκάρα αν και δημοσιευματα παντού λένε πως η μόνιμη εκθεση σε τόσο θόρυβο προκαλει απο εγκεφαλικές διαταραχές μεχρι καρκίνο.
Και καλά εγώ δεν ειμαι και υπόδειγμα αντοχής στην ηχορυπανση αλλά να φανταστει κανεις ότι μενω ψηλά και στη πίσω πλευρα απο τον κεντρικό δρόμο. Οι άλλοι ανθρωποι στον κεντρικό δρόμο πως αντέχουν? Πόσο θα αδιαφορούν όλοι για αυτη την κατασταση?
 Υ.Γ. και μην  ακούω και  βλεπω μαλακίες  πχ να προσέχουν τα παιδιά ,να μη τρέχουν και να το πούμε στους μπαμπάδες τους και εσείς παιδιά δεν ήσασταν,
υπομονή ,και και και οτι αλλο φανταστεί ο νους του καθενος  
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ  !!!! ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ..... 
ΌΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΈΧΕΙ ΜΕ 1000 ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΣΟΎΖΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΆ ΤΕΤΡΆΓΩΝΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ , ΠΕΖΟΥΣ,   ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΕΣ , ΜΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΌ ΚΤΊΡΙΟ ,  ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΚΑΙ .... ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ  (ΜΙΑ ΠΟΛΎ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΉ)
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ  
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΚ
PROTEUS

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.