Βουλευτής Ν.Δ. ζητά προσλήψεις αλλοδαπών και ρομά στην Αστυνομία!

Βουλευτής Ν.Δ. ζητά προσλήψεις αλλοδαπών και ρομά στην Αστυνομία!
Το ζοφερό μέλλον της Ελλάδος, βιάζεται να μας περιγράψει ο βουλευτής της ψοφοδεξιάς... Νέας Δικτατορίας, Δημήτρης Κυριαζίδης. Με τη συσσωρευμένη «εμπειρία» ως επαγγελματίας δεξιός συνδικαλιστής στην αστυνομία, έχει κάθε λόγο να προτείνει ευφάνταστα μέτρα προς καταπολέμηση της εγκληματικότητας, συμφώνως πάντοτε προς τις προδιαγραφές του σύγχρονου αντεθνικού και «αντιρατσιστικού» Κράτους.

Ο «ευφυέστατος» βουλευτής της ΝΔ, επανέφερε στο προσκήνιο παλαιότερη πρόταση την οποία είχε καταθέσει ως συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., την περίοδο δηλαδή κατά την οποία ενώ συνάδελφοί του ρίσκαραν με ελάχιστα στη διάθεσή τους μέσα, καθημερινά τη ζωή τους εκτελώντας το καθήκον τους, εκείνος έκανε πρόβες πολιτικαντισμού, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την μετέπειτα κάθοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή, με το πατριδοκάπηλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η «επαναστατική» πρόταση Κυριαζίδη, έχει να κάνει με την πρόσληψη αλλοδαπών και αθίγγανων στην αστυνομία, προκειμένου, καθώς ο πρώην «μάχιμος» αστυνομικός ισχυρίζεται, να συμβάλλουν στην καταπολέμηση του εγκλήματος!
Οι εστίες εγκληματικότητας σε καταυλισμούς ρομά και χώρους συνάθροισης αλλοδαπών θα μπορούσαν να ελεγχθούν επαρκώς, εάν προσλαμβάνονταν μέλη των «μειονοτικών κοινοτήτων» στην αστυνομία και τοποθετούνταν σε σχετικά πόστα. «Κατ' αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζαμε τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτές τις ομάδες, τη δυναμική τους, τον τρόπο δράσης τους και αντιμετώπισης τους», δήλωσε με στόμφο ο βουλευτής, νιώθοντας την βαθύτατη ικανοποίηση που κάθε στρατηγικός νους νιώθει μετά την κατάθεση μιας βαθυστόχαστης και πρωτοποριακής πρότασης, όπως η παραπάνω.

Ευτυχώς για τον Ελληνικό Λαό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας περιορίστηκε μόνο στους αλλοδαπούς και τους ρομά. Είναι όμως αβέβαιο το αν στο μέλλον προχωρήσει ακόμη περισσότερο την συλλογιστική του, προτείνοντας την πρόσληψη μεγαλεμπόρων για την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών, προαγωγών για την καταπολέμηση της πορνείας, παιδοφίλων για την καταπολέμηση της παιδοφιλίας και της παιδικής πορνογραφίας κ.ο.κ.. Μήπως να προσλάβει και η Βουλή όλα εκείνα τα στελέχη των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου που καταδικάστηκαν για μίζες, προκειμένου να συμβάλλουν με την εμπειρία τους στην καταπολέμηση της πολιτικής διαφθοράς και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος;

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.