Χριστουγεννιάτικο δώρο στον Μπόμπολα: 45 εκατ. ευρώ για τα σκουπίδια της Δυτ. Μακεδονίας

Σε ειδική εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε σήμερα στην Κοζάνη και στην οποία παρευρέθη ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ανακηρύχτηκε ανάδοχος για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Και -τι πρωτότυπο!- το έργο ανατίθεται στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις-ΗΛΕΚΤΩΡ, του Μπόμπολα!

«Το έργο της διαχείρισης απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας είναι επένδυση της τάξεως των 45 εκατομμυρίων ευρώ και θα υλοποιηθεί με ιδιωτικούς πόρους. Θα δημιουργηθούν περισσότερες από 120 μόνιμες θέσεις εργασίας κατά την 25ετή τουλάχιστον λειτουργία του, ενώ κατά την διετή περίοδο κατασκευής αναμένεται να δημιουργηθούν περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας», αναφέρει με κομπασμό η ανακοίνωση του υπουργείου, την ώρα που ο μεγαλοεργολάβος τρίβει τα χέρια του, λαμβάνοντας ένα ακόμη δωράκι από την Χούντα του Μνημονίου.
Το έργο έχει εγκριθεί επί της αρχής για χρηματοδότηση και από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για απευθείας δανειοδότηση του αναδόχου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το κόστος της επένδυσης σε συνάρτηση με τις ελάχιστες θέσεις εργασίας. Όταν όμως πρόκειται για τον «εθνικό» εργολάβο του Καθεστώτος, τα πάντα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Αυτά τα λίγα, για να διαπιστώσει και ο πλέον δύσπιστος γιατί ο μεγαλοεργολάβος και μεγαλοεκδότης έχει λυσσάξει δια των μέσων ενημέρωσης που διαθέτει, να συκοφαντεί τη Χρυσή Αυγή, πρωταγωνιστώντας στην άθλια εκστρατεία λάσπης εναντίον της. «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» και το Καθεστώς κάνει ότι μπορεί για να γίνουν ακόμη περισσότερα!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.