Συγκυβέρνηση προς τρόικα: «Αν πέσουμε εμείς έρχεται η Χρυσή Αυγή και τότε αποχαιρετήστε τα συμφέροντά σας»

Έντονο φαίνεται να είναι το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τις δήθεν διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης του Μνημονίου με την τρόικα, που μονίμως γίνεται χωρίς πρακτικά και μέσω διαρροών, προκειμένου να σχηματίζεται η εικόνα της «καλής» κυβέρνησης και της «κακιάς» τρόικα. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι οι δύο αυτοί λειτουργούν εν πλήρη και άψογη συνεργασία, έχοντας κοινό σκοπό την διάλυση της ελληνικής οικονομίας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Η τελευταία διαρροή που εμφανίστηκε στο «Έθνος» του Μπόμπολα απηχεί την πραγματικότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το δίπολο κυβέρνηση – τρόικα. Από ότι γράφει η μπομπολική εφημερίδα ο Χατζηδάκης φέρεται να είπε στους τροϊκανούς ότι: «Αυτή είναι η πρότασή μας, δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα πίσω εκτός πια κι αν εσείς θέλετε να συζητήσετε με τον Σύριζα και την Χρυσή Αυγή».
Βέβαια, ουδείς τρόμαξε με τον Σύριζα, αφού ήδη ο Τσίπρας είναι συνομιλητής του Ρεν, του ΔΝΤ και των λοιπών τοκογλύφων. Το αληθινό που λέει ο Χατζηδάκης στην τρόικα, αλλά στην πραγματικότητα είναι εν γνώσει και των δύο είναι ότι αν πέσει η κυβέρνηση, τότε θα έρθει η Χρυσή Αυγή και θα διαλυθεί η παντοκρατορία των διεθνών τοκογλύφων στην Ελλάδα.

Θα αρχίσει η Ελλάδα την πορεία της προς την ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και τότε οι διεθνείς τοκογλύφοι θα χάσουν την ευκαιρία να βάλουν στο χέρι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας. Θα χάσουν την ευκαιρία να σκλαβώσουν τον Λαό μας με διάλυση των σχέσεων εργασίας και παράδοση στις πολυεθνικές. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.