Συριζαίος …Θεοδωρίδης: Τα Ίμια λέγονται ..Καρντάκ και είναι ..Τουρκικά

Τελικά ένα είναι σίγουρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ότι μπορεί για να επανέλθει στο 4% όσο πιο γρήγορα μπορεί. Διότι με δηλώσεις όπως της κας Γαϊτάνη για τα Σκόπια και τον επεκτατισμό των “κακών” Ελλήνων που θέλουν να κατακτήσουν τα Βαλκάνια, με θέσεις που θα φέρουν στην Ελλάδα όλη την Ασία – Αφρική και με απόψεις όπως του κου Θεοδωρίδη ότι τα Ιμια λέγονται Καρντάκ, πως κανονικά ανήκουν στην Τουρκία διότι αυτό κατανοεί κανείς διαβάζοντας τα παρακάτω, το μόνο που θα πετύχει θα είναι το ξεφούσκωμά του. Μάλιστα ο κος Θεοδωρίδης υποστηρίζει πως η Ελλάδα προκάλεσε την κρίση για να μετατρέψει το Αιγαίο σε ελληνική λίμνη. Αυτό φυσικά μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να σταθεί αφού τότε πρωθυπουργός ήταν ο …γνωστός Κώστας Σημίτης. Ενώ δεν παραβλέπει να θεωρήσει παράλογη την όποια πιθανή επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ν.μ.




Ο κ. Θεοδωρίδης, δικηγόρος στο επάγγελμα, είναι ουσιατικά  ένα τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Οπως αναφέρει και ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook (όπου συνήθως αναρτά τις «πρωτοποριακές απόψεις» του) είναι μέλος της Π.Κ του Συνασπισμού Αμπελοκήπων, μέλος του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ και μέλος της επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ίδια σελίδα αναφέρει πως είναι μέλος της Αντιεθνικιστικής Κίνησης, του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης ενάντια στη στρατιωτική θητεία.
Ο Νάσσος Θεοδωρίδης έχει διατελέσει επί δύο συνεχόμενες τριετίες μέλος της εθνικής επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ανήκει στη Γενική Γραμματεία του υπουργικού Συμβουλίου
Κε Τσίπρα μήπως θα έπρεπε να πείτε κάτι; Όχι τίποτε άλλο αλλά είστε και εντός συνόρων τώρα.
Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση από την truthteam :
Τα Ίμια λέγονται Καρντάκ (η τούρκικη ονομασία τους) και ανήκουν στην Τουρκία γιατί είναι πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο!
2. Παράλογη αξίωση τα 12 μίλια αιγιαλίτιδας ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας. (Με λίγα λόγια να χωρίσουμε το Αιγαίο στα δύο με την Τουρκία ή να το αφήσουμε στα ψάρια του όπου και ανήκει όπως λέει το σύνθημα των συντρόφων του).

3. Ξανακρατηθείτε: Την κρίση στα Ίμια προκάλεσε η Ελλάδα η οποία ήθελε να μετατρέψει την διεθνή θάλασσα του Αιγαίου σε Ελληνική λίμνη.
freepen.gr

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.