Aνέβηκε στο facebook αφίσα της ανεξάρτητης Θράκης!ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

  Δημοσιογράφος ανέβασε στο facebook αφίσα της ανεξάρτητης Θράκης!
Δεν μας έφθανε ...η σημαία της Δ.Θράκης που λανσάρουν διάφοροι.
Δημοσιογράφος της τουρκόφωνης εφημερίδας της Θράκης είχε "ανεβάσει" στο facebook αφίσα που απεικονίζει τη Θράκη ...ανεξάρτητη! Δηλαδή για να μην κρυβόμαστε τουρκική! Αντιγράφουμε από τα tourkikanea.gr που εντόπισαν τη προκλητική αφίσα:



"Καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει στο Facebook τις αγαπημένες του φωτογραφίες αφίσες τραγούδια κ.λ.π. Από αυτό φυσικά και δεν εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι της μειονότητας. Ένας λοιπόν εξ αυτών που μάλλον ...δεν φημίζεται για τα φιλελληνικά του αισθήματα είναι ο κ. Τζεγκίζ Ομέρ από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μιλλέτ που βγαίνει στην Ξάνθη. Δημοσιεύουμε λοιπόν σήμερα μια από τις αφίσες που είχε στην ιστοσελίδα του στο Facebook.
thracetoutkiki
Αυτή τη στιγμή την έχει αφαιρέσει αλλά εμείς την είχαμε εντοπίσει για καιρό εκεί. Κρίνουμε λοιπόν σκόπιμο να την δημοσιεύσουμε διότι και οι κρίνοντες (δημοσιογράφοι) και αυτοί οι ίδιοι κρίνονται.



Onalert.gr

Σχόλια

  1. Αληθεια ειναι , οτι τουτη τη περιοδο κατοχης ,οι πράκτορες και σκυλιά τους , έχουν ξαμοληθεί παντού, θρασύτατοι και δεν διατάζουν πλέον να σας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και να σας λένε(μέσω κατοχής) για κόμματα , για εκλογές για δήθεν πατριωτικά μπουρδελοκινήματα , για δημοψηφίσματα, για συλλογές υπογραφών , για άμεση δημοκρατία και για κουραφέξαλα ...Αν και γνωρίζουν ότι (για 2 χρόνια τώρα) εκκρεμεί επίσημη (ανακοινωθείσα μάλιστα από την έδρα της βουλής ) δικογραφία εσχάτης προδοσίας. Και ότι βρισκόμαστε υπο την κατοχή του εχθρού .
    Ήθελα να ήξερα πώς τους ανέχεστε ...
    Διεκδικήστε το #Εθνόσημο και τα #όπλα,. σταματήστε (έμπρακτα και νόμιμα) να πληρώνετε φόρους και οφειλές προς το υπο κατοχή δημόσιο, καταθέτοντας την ανω ιερή δήλωση .

    *κοινοποιήστε.
    Δείτε εδώ τις προϋποθέσεις προκειμένου το κάθε δημοψήφισμα να τηρεί την εθνική και διεθνή νομιμότητα..https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/δείτε-εδώ-τις-προϋποθέσεις-προκειμένου-το-κάθε-δημοψήφισμα-να-τηρεί-την-εθνική-κ/698841700159181

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201819330144853&set=gm.655299181210007&type=1&theater
    Τέτοια κατάντια πιά!!!!!!
    Διοτι ,με το επικαλεισθε στα Δημοψηφίσματά σας ,στις διαδηλώσειςσας , στις διαμαρτυρίες σας, στις ομαδικές σας αγωγές και καταγγελίες σας.... ΜΟΝΟΝ την κατάργηση των οικονομικών συνεπειών της Προδοσίας ή μόνο με τις δευτερογεννης συνέπειές της κατοχης (μισθούς συντάξεις εξαθλίωση κ,λ π), αυτο , ισοδυναμεί με το να αποδέχεστε την εσχάτη προδοσια και τη σκλαβιά σας ΚΑΙ να ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ τους 300σιους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς να σας κάνουν την Σκλαβιά και Υποδούλωση καλύτερη!

    ---

    Συνεπώς: Ντροπή σας που ενδιαφέρεστε μόνο για την διαχείριση της σκλαβιάς σας και δεν κάνετε αυτό που έπρεπε να κάνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες , δηλ. να χτυπήσουν την ρίζα του κακού, που είναι η Εσχάτη Προδοσία.

    ---Και κρίμα, για την αδυναμία του κόσμου να καταλάβει το βάθος των πραγμάτων.

    ---

    Τι θα πείτε στα παιδιά σας?

    Ότι αποδεχθήκατε την σκλαβιά σας και πουλήσατε την Εθνική σας αξιοπρέπεια για λίγα ευρώ παραπάνω σύνταξη?.......
    Ντροπή σας που σιωπάτε !! τη στιγμη που γνωρίζετε οτι χώρα βρίσκεται υπο την κατοχή του εχθρού .
    θα χασετε , τουλάχιστο τα εκλογικά σας δικαιωματα (αν δεν ταχετε χάσει ήδη) .

    .Βήμα 1ο. *Αντιγράψτε το κείμενο της ιερής δηλώσεως, εκτυπώστε το και καταθέστε το*άμεσα - τώρα* στο ΑΤ της Περιοχής που διαμένετε* δεν πληρώνετε παράβολο και κρατείστε οπωσδήποτε ένα επικυρωμένο ακριβές αντίγραφο των όσων καταθέσατε) Και προς :1 . Όλα τα σώματα ασφαλείας προκειμένου να ενημερωθούν, ότι αφενός η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή, αφετέρου δε και κυρίως για το γεγονός ότι η ελληνική δικαιοσύνη , έχει εις βάρος υπουργών μελών τής κυβέρνησης, σχηματίσει απο τις 24\11\2011, δικογραφία για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας . Οτι δηλαδή , οι εν λόγω κατηγορούμενοι και συγχρόνως εντολείς των σωμάτων ασφαλείας , είναι με τη σφραγίδα της δικαιοσύνης , αναξιόπιστοι ( έτσι όπως αναλύεται στην παρούσα καταγγελία).https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε το χαμπάρι η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kathikia poustides pou ginate k dimosiografi stin ellada mas....sfaksimo thelete na seweste tin thriskia sas k namin iperwenete ta oria resis.asixtir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οτι και αν κανουν οτι και αν λενε ενα πραγμα δεν εχουν καταλαβει... Η θρακη ηταν, ειναι και θα ειναι ελληνικη. ειτε το θελουν ειτε οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ λέω η ΕΛΛΑΔΑ είναι Ελληνική και όποιος θέλει ας έρθει να την πάρει [ γατάκια ]........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μία λέξη μόνο.........: Βρε ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ.....¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άραγε οι εισαγγελείς τι κάνουν! Δεν θα έπρεπε να τον έχουν κλείσει μέσα! Μόνο όταν αφορά την Χρυσή Αυγή ενεργούν άμεσα, τώρα δεν κινδυνεύει η χώρα βρε καθίκια δικαστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=vEc-mNyZWW4

    δειτε το μπας κ ανοιξουν τα ματια σας εσεις οι φασιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρες λαλουν και δυο χορευουν ρε φιλε !!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ ;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΙΡΕΙΞΗ..............Η ΠΟΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ..................

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.