εκτακτο- Συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Επιχειρηματία

Στα χέρια των Αστυνομικών βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα ο ενας δολοφόνος του επιχειρηματία Χρήστου Καλούδη, τον οποίο δολοφόνησαν σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του στη Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης.
Πρόκειται για έναν Αλβανό που τον πυροβόλησε και έναν  Γεωργιανο από τις Σάππες που συνεπλάκη μαζί του
Οι δυό τους αμέσως μετά την
δολοφονία έφυγαν με μηχανάκι , το εγκατέλειψαν στα νεκροταφεία της Χιλής. Σύμφωνα με πληροφορίες
εντοπίσθηκαν σε παραλιακή τοποθεσία ,πλησίον στο σημείο όπου εγκατέλειψαν το μηχανάκι.


Οι δράστες της δολοφονίας ένας γεωργιανός (που αυτοσυστήνεται ως «ομογενής») και ένας αλβανός, οι οποίοι επιβαίνοντας σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, έστησαν καρτέρι στον επιχειρηματία την ώρα που έφευγε για τη δουλειά του.

Εκείνη την ώρα επιχείρησαν να του αποσπάσουν το χαρτοφύλακα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Εκείνος αντέδρασε, συνεπλάκη με τον έναν δράστη, ενώ ο δεύτερος αποβιβάστηκε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε συνολικά 9 φορές αλλά δύο σφαίρες στάθηκαν μοιραίες για τον άτυχο επιχειρηματία.

Ο γεωργιανός  εντοπίστηκε σε ερημικό σημείο κοντά στην παραλία της Νέας Χιλής στην Αλεξανδρούπολη, ενώ κρυβόταν έχοντας πάνω του 6.000 από τα συνολικά 10.000 ευρώ τα οποία είχαν αρπάξει οι δολοφόνοι.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο δράστης βρίσκεται δίπλα στα νεκροταφεία της Νέας Χιλής, όπου είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο το κλεμμένο από χωριό της Αλεξανδρούπολης η μοτοσυκλέτα  με την οποία διέφυγαν οι δράστες. Ο κακοποιός, που είχε μαζί του και ένα πιστόλι κρότου, αποκάλυψε την ταυτότητα του συνεργού του, ενός αλβανού οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πολλή προσοχή καθώς έχει μαζί του το όπλο του εγκλήματος.


Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δεύτερος δράστης δεν μπορεί να έχει απομακρυνθεί πολύ από το σημείο όπου βρέθηκε ο συνεργός του και «οργώνουν» την περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Οι  γεωργιανοί «οικονομικοί μετανάστες» έχουν   πραγματοποιήσει  σειρά εγκλημάτων με θύματα Έλληνες τα οποία συνήθως συνοδεύονται από βασανιστήρια  και για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά όπως:

Στις 3 Ιουλίου του 2011 στην Κυψέλη στην συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης δολοφονείται οδηγός ταξί από τρεις γεωργιανούς.

Στις 2 Μαΐου   2012 η φρικτή δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη στα Ιωάννινα. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανοί  (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα

Στις 10 Ιουλίου  2012 στη Φιλοθέη όπου ένας γεωργιανός δολοφονεί 68χρονη  μέσα στο σπίτι της

Στις 4 Οκτωβρίου 2012 στο Χαλάνδρι με με τη δολοφονία 71 χρονης γυναίκας –με τη μέθοδο της ασφυξίας- μπροστά στα μάτια του 85χρονου συζύγου της με υπαίτιους τη γεωργιανής οικιακή βοηθού του ζεύγους  μαζί με δύο ακόμη γεωργιανούς

Στις 3 Απριλίου του 2013 στην Κυψέλη δύο γεωργιανοί αφού ληστεύουν δολοφονούν μέσα στο διαμέρισμά της 67χρτονη γυναίκα. Θα συλληφθούν μερικές ημέρες αργότερα στην Ομόνοια.

Τον Ιούνιο του 2013 με το σύνηθες κόλπο της οικιακής βοηθού τέσσερα συνολικά άτομα, όλοι «οικονομικοί μετανάστες» από τη Γεωργία δολοφόνησαν μια 95χρονη στην Θεσσαλονίκη.

Ιούλιος 2013: Δολοφονία 83χρονης στα Πατήσια.απο δύο γεωργιανούς έναν άνδρα και μια γυναίκα

4 Μαρτίου 2014: Άγριος βασανισμός γυναίκας συζύγου γιατρού στο Χαλάνδρι από τρεις γεωργιανούς. Την ‘έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο για τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα


28 Απριλίου 2014:  Δολοφονία του Έλληνα επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

Το χρονικό της δολοφονίας του Αλεξανδρουπολίτη επιχειρηματία- Πως έγινε

 Το χρονικό της δολοφονίας του Αλεξανδρουπολίτη επιχειρηματία- Πως έγινε
Οι δύο άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι στον επιχειρηματία στο σπίτι του στην Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης. Αυτός όπως κάθε πρωί ακολουθούσε την ίδια διαδρομή για να πάει στην Αλεξανδρούπολη. Έβγαινε στον κεντρικό δρόμο και από εκεί προς την πόλη. Και σήμερα έτσι έκανε. Μόνο που στην διασταύρωση της Εθνικής οδού τον περίμεναν δύο άτομα με μάσκες γύρω στις 8.45 π.μ. Μόλις έφθασε το αυτοκίνητο στο STOP ό ένας άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και πήρε τσάντα με χρήματα περίπου 8-10 χιλιάδων ευρώ. Το θύμα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και απ’ ότι μας είπε αυτόπτης μάρτυρας συνεπλάκη με τον έναν για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε πολλές φορές με 9αρι περίστροφο και δύο σφαίρες τον βρήκαν στην πλάτη που ήταν μοιραίες. Ο επιχειρηματίας έπεσε κάτω και οι δύο δράστες με το πράσινο μηχανάκι που είχαν έφυγαν προς το κέντρο της Χιλής. Πολίτης που επιχείρησε να δει τα στοιχεία από το μηχανάκι δεν μπόρεσε να δει τις πινακίδες που ήταν στραβωμένη και διπλωμένη. Σύμφωνα με άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το μηχανάκι εντοπίσθηκε στην περιοχή της Ν. Χιλής. Ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και η Αστυνομία, αλλά όταν ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ήταν αργά και απεβίωσε. Η Αστυνομία διεξάγει τεράστιας ‘έκτασης έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δύο δολοφόνων.
Βρέθηκε το μηχανάκι

Το μηχανάκι που χρησιμοποίησαν οι δύο δολοφόνοι εντοπίσθηκε δίπλα στα νεκροταφεία της Χιλής, απ' όπου οι δύο δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο που υπήρχε σταθμευμένο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές υπόπτων



Το θύμα

Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από τις σφαίρες των δραστών ήταν ο 63χρονος X.K., ιδιοκτήτης αλυσίδας ζαχαροπλαστείων.

H εταιρεία ιδρύθηκε το 1992, ξεκινώντας τη δραστηριότητά της ως πρατήριο ζαχαροπλαστικής.

Το 1998 η εταιρεία μεταφέρει το εργαστήριό της σε μια σύγχρονη μονάδα 1500 τ.μ., όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, δημιουργώντας και δεύτερο σημείο πώλησης στην Αλεξανδρούπολη. Το 2003 επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά της Κομοτηνής.


Σήμερα η επιχείρηση μετρά τέσσερα καταστήματα σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή καθώς και ένα καφέ-ζαχαροπλαστείο-lounge bar στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης.

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Αλβανού δολοφόνου
29/05/2014


Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τη σύλληψη του δεύτερου δράστη, της στιγνής δολοφονίας του επιχειρηματία Χρήστου Καλούδη απο την Αλεξανδρούπολη.
Η αστυνομία έχει εξαπωλήσει ανθρωποκυνηγητό για
τον εντοπισμό του Αλβανού δράστη που φαίρεται να είναι και ο εκτελεστής δολοφόνος του άτυχου επιχειρηματία.
Οι έρευνες των αστυνομικών διεξάγονται σε όλη τη θράκη, καθώς εκτιμούν ότι λόγω των αυστηρών μέτρων ο δράστης δεν κατόρθωσε να απομακρυνθεί απο την περιοχή.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί στον κατάμεστο απο κόσμο ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Χιλή, έγινε η κηδεία του αγαπητού σε όλους επιχειρηματία Χρήστου Καλούδη, που τόσο άδικα έφυγε απο τη ζωή.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.