Η βραδυφλεγής βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η δραστική αντιμετώπιση της. Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο, Υποψήφιο Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή

Το κύμα αθρόας εισροής λαθρομεταναστών άρχισε να διογκώνεται από την δεκαετία του 80, βρίσκοντας απροετοίμαστη την Ελλάδα, αφού οι θεσμικοί φορείς της χώρας απέδειξαν με την αδράνεια και εγκληματική απάθεια τους ότι δεν είχαν καμμία σοβαρή μεταναστευτική πολιτική. Η Χρυσή Αυγή βέβαια φώναζε δεκαετίες πριν για την μάστιγα που θα επακολουθούσε! Τώρα όμως ο Ελληνικός Λαός κατάλαβε ποιος νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτόν!
Παρά τις σοβαρές επαπειλούμενες ποινές κατά των διακινητών, με αυξητική τάση από το 1990 έως και σήμερα η διακίνηση λαθρομεταναστών συνέχισε να ανθεί εφευρίσκοντας πάντοτε τρόπους διαφυγής σε μια εν «υπνώσει» ευρισκόμενη νεοελληνικής κοπής πολιτεία.

Γιατί οι φαινομενικά δρακόντιες πρωτόδικες ποινές είτε ξεφούσκωναν στην κατ’ έφεσιν δίκη, είτε μετατρέπονταν σε χρηματικές ποινές, οι οποίες πληρώνονταν από τα κυκλώματα των δουλεμπόρων. Και έτσι η κροκοδείλια ελληνική πολιτεία με την ένοχη ανοχή της, σιγόνταρε την όλη αυτή κατάσταση, διογκώνοντας το αποκρουστικό φαινόμενο της παράνομης εισροής λαθρομεταναστών στην χώρα ή ορθότερο όπως έχει αναφερθεί των επήλυδων (από το ρήμα επελαύνω)
Επειδή ο λαός μας και φιλόξενος είναι και εμφορείται από συναισθήματα καλοσύνης και συμπόνιας δεν μπόρεσε να αντιληφθεί εξ αρχής την παγίδα που του έστηναν τα σκοτεινά παγκόσμια κέντρα που απεργάζονται τις τύχες των Ελλήνων και ιδιαίτερα των νέων.
Συνακόλουθα στην ψευδεπίγραφή εικόνα των καταδιωκόμενων λαθρομεταναστών με γυναίκες, παιδιά, εγγόνια, κανένας σοβαρός φορέας της ανύπαρκτης σε λειτουργία χώρας μας δεν αναλογίσθηκε ποιοι είναι οι άνθρωποι αυτοί, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια στην χώρα τους για να έλθουν με κυκλώματα στυγνών δουλεμπόρων στην ταλαίπωρη Ελλάδα!
Είναι μαθηματικά βέβαιον και καταθέτω και την προσωπική μου εμπειρία ως δικηγόρου ότι το μεγαλύτερο μέρος των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα μας, δίνει ψευδή στοιχεία, έτσι ώστε να επικρατεί εφιαλτικό σκότος ως προς την πραγματική προέλευση τους. Πάμπολλες φορές ανακαλύπτονται να εισέρχονται με πλαστά έγγραφα στην χώρα μας δηλωτικό ότι οι σκοποί τους δεν είναι μόνον η αναζήτηση καλυτέρας τύχης αλλά άλλοι που θα έπρεπε να ανησυχεί ιδιαίτερα την εν «υπνώσει» ευρισκόμενη ελληνική πολιτεία.
Δυστυχώς τα δυο και πλέον εκατομμύρια παρανόμων λαθρομεταναστών κυκλοφορούν στην χώρα μας με την άμεση συνέργεια στο έγκλημα αυτό των υπευθύνων πολιτειακών παραγόντων (βλ Δένδια)
Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν την βιομηχανία αιτήσεων από μέρους των λαθρομεταναστών, είτε στους κατά τόπους Αστυνομικούς Διευθυντές, είτε στα αρμόδια Διοικητικά Πρωτοδικεία της χώρας για να αφεθούν ελεύθεροι με την δέσμευση να αποχωρήσουν από την χώρα εντός 30 ημερών, με έκδοση τυπικής αντίστοιχης διάταξης την οποία όμως η συντριπτική πλειοψηφία των παρανόμως εισερχομένων δεν έχουν τηρήσει.
Αντίθετα πολλοί εξ αυτών προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμη και τώρα να νομιμοποιηθούν με αιτήσεις πολιτικού ασύλου, οι οποίες όμως και πάλι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.
Άλλο λαθρομετανάστης και άλλο πρόσφυγας, ο οποίος μόνον αυτός και κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις μπορεί να υποβάλλει αίτηση πολιτικού ασύλου. Δυστυχώς τα όργανα της πολιτείας μας- άραγε ηθελημένα;!- παρά τον ξεκάθαρο διαχωρισμό μεταξύ προσφύγων και οικονομικών μεταναστών συγχέουν τις έννοιες αυτές ταυτίζοντας τον πρόσφυγα με τον οικονομικό μετανάστη (βλ για το πρόβλημα αυτό διπλωματική  εργασία μου στο Ποινικό Δίκαιο στο πλαίσιο μεταπτυχιακού διπλώματος στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος το Δίκαιο των Λαθρομεταναστών και τα ειδικότερα επ’ αυτού προβλήματα, σελ 18-19 Κομοτηνή, Δεκέμβριος 2013)
Οι παρανόμως εισερχόμενοι στην χώρα μας και μόνον πρόσφυγες δεν είναι, μια και ο πραγματικός πρόσφυγας θα πρέπει να παραμείνει στην πρώτη ασφαλή χώρα που συναντά, αφού εγκαταλείψει την δική του και επιπλέον να έχει δικαιολογημένο φόβο, διωγμό λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικής προέλευσης, πολιτικών πεποιθήσεων ή συμμετοχής σε ορισμένη κοινωνική ομάδα, όπως άλλωστε ορίζεται στην ισχύουσα σύμβαση της Γενεύης (28-7-1951) (βλ για την διάκριση Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος,  οπ σελ 27 επ)
Με την είσοδο των παρανόμως εισερχομένων αλλοδαπών επωδός στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι και η κατάθεση αίτησης για πολιτικό άσυλο. Γιατί όμως δεν υποβάλλουν τις αιτήσεις αυτές στην πρώτη ασφαλή χώρα όπου εισέρχονται που είναι κατά κόρον η Τουρκία (;!), δεν μπόρεσαν ποτέ να το απαντήσουν πειστικά.
Ο προβληματισμός γίνεται ακόμη εντονότερος αν αναλογισθεί κανείς ότι σπανιότατα οι καταθέτοντες αίτηση πολιτικού ασύλου υποβάλλουν έστω και υποτυπωδώς κάποια αποδεικτικά στοιχεία (πχ έγγραφα) ότι διώκονται για τα φρονήματα τους στην χώρα προέλευσης τους!
Για ακόμη μια φορά επίκαιρη η ρήση του Τσαρούχη «Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις» που μόνον όμως ανησυχία, έντονο προβληματισμό και άμεση αντίδραση πρέπει να προκαλεί!
Εξ ίσου σοβαρό είναι το πρόβλημα που δημιουργείται στα κέντρα φιλοξενίας ή υποδοχής με την υπερπληθώρα διοικητικά κρατουμένων αλλοδαπών αφού η θλιβερή Ελληνική πολιτεία έχει φτάσει στο σημείο να καταργήσει τις σχολές Αστυνομίας στην Κομοτηνή και την Ξάνθη για να φιλοξενεί λαθρομετανάστες!
Αυτή είναι η νωχελική αλλά και έντονα ενδοτική στάση της Ελληνικής πολιτείας δεκαετίες ολόκληρες, αποδεικνύοντας ότι δεν σέβεται τους πολίτες αυτής της χώρας.
Οι διακηρύξεις του Σαμαρά αλλά και του Δένδια ότι θα πατάξουν την παράνομη μετανάστευση, μόνον θυμηδίαν προκαλούν. Γιατί παρά την πληροφορία (!!) η Γερμανία δεν προμήθευσε ποτέ το μοντέρνο μηχάνημα μέσω του οποίου θα μπορεί να διακριβωθεί με απλή ηχογράφηση της φωνής του λαθρομετανάστη η χώρα καταγωγής του, ακόμη και να πιστοποιείται η περιφέρεια καταγωγής του και συνακόλουθα να επιστρέφουν οι παράνομοι μετανάστες πίσω στην χώρα τους!!! (βλ άρθρο Μανώλη Κοττάκη, σε περιοδικό επίκαιρα σελ 9 τεύχος 196)
Αντίθετα η θλιβερή συγκυβέρνηση και ιδιαίτερα ο Δένδιας θα πρέπει να δώσει λόγο στον Ελληνικό Λαό που πήγαν τα περίπου 415 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την δημιουργία υποδομών στα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών και αντ’ αυτών να μεταφέρουν τους οικίσκους πολιτικής προστασίας στα κέντρα της Αμυδγαλέζας και του Φυλακίου. Αποτέλεσμα είναι ανύπαρκτη η πολιτική προστασία στους προσφάτως παρατεταμένους σεισμούς της Κεφαλονιάς!
Σε όλα αυτά ο Γιωργάκης Παπανδρέου φιλοδώρησε κι από πάνω τον πολύπαθο Ελληνικό Λαό με την συνθήκη Δουβλίνο 2 κάνοντας την χώρα μας «παρκινγκ» και  σκουπιδότοπο λαθρομεταναστών.
Γιατί η κατάπτυστη αυτή συνθήκη υποχρεώνει την χώρα υποδοχής- και σαν τέτοια είναι μόνον η Ελλάδα- να παραλάβει πίσω τους λαθρομετανάστες που επιχειρούν να μεταβούν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Όλα αυτά φυσικά δεν γίνονται τυχαία! Εντάσσονται στο μεγάλο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που θέλει την χώρα μας, ένα απέραντα προτεκτοράτο Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) με φτηνά εργατικά χέρια λαθρομεταναστών. Ήδη οι μειοδοτικές Ελληνικές κυβερνήσεις με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Τρόικας και των επενδυτικών εταιριών έχουν ψηφίσει τον Νόμο 3907/26-1-2011 «για την ίδρυση υπηρεσίας Ασύλου και υπηρεσίας πρώτης υποδοχής, προσαρμογής- της Ελληνικής Νομοθεσίας προς τις διατάξεις της οδηγίας 2008/115/ΕΚ, σχετικά με τους κοινούς κανόνες και διαδικασίες στα κράτη μέλη για την επιστροφή των παρανόμως διακινούντων υπηκόων τρίτων χωρών».
Στο εθνοκτόνο άρθρο 37 παρ 5 ορίζεται πως αν υπάρχει αδυναμία των αρμοδίων αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα την αξιοπρεπή προσωρινή στέγαση σε εγκαταστάσεις του δημοσίου και τις άμεσες βιοτικές ανάγκες υπηκόων τρίτων χωρών, των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί (!) (sic), μπορεί να επιτραπεί μετά από σχετική άδεια (;!) να απασχολούνται  ως μισθωτοί (δηλ οι παράνομοι λαθρομετανάστες που κρατούνται!)  σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας!
Υπάρχει λοιπόν καμμιά αμφιβολία γιατί εγκαθιστούν οι αρμόδιοι, λαθρομετανάστες απανταχού της Θράκης και γιατί χρηματοδοτούνται-  άσχετα αν τα τρώνε οι κυβερνητικοί- τεράστια έργα υποδοχής και άλλων λαθρομεταναστών στους χώρους φύλαξης (πχ χωριό Φυλάκιο στον Βόρειο Έβρο);!
Αναμφίβολα το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης αποτελεί την βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της χώρας μας, κάτι που ευθύς εξ αρχής είχε επισημάνει και στηλιτεύσει η Χρυσή Αυγή. Είχε καταγγείλει την αδράνεια της Ελληνικής Πολιτείας. Μιας πολιτείας που δεν σέβεται τους Έλληνες αλλά τους εξαθλιώνει καθημερινά οδηγώντας τους στον αφανισμό.
Οι δυσμενείς επενέργειες για την χώρα μας είναι γνωστές στους αρμοδίους αξίζει όμως να αναφερθούν επιγραμματικά . Με την συνεχή ροή λαθρομεταναστών στην χώρα υπάρχει άμεσος κινδύνους αλλοίωσης της συνθέσεως του Ελληνικού λαού συνδυαζόμενη και με το έντονο δημογραφικό πρόβλημα της φυλής μας.
Αν συνεχίσει έτσι η Ελληνική πολιτεία που εξοντώνει με φόρους τον νέο Έλληνα, το 2100 μ.Χ. αναμένεται ο πληθυσμός της χώρας μας να έχει μειωθεί στα 2.300.000 κατοίκους!
Η άγνωστη σε μεγάλο βαθμό προέλευση των αλλοδαπών ενισχύει την πεποίθηση πως όταν θα σημάνει η ώρα «στρατιές Μουζαχεντίν» υπηρέτες φανατικοί του Ισλάμ, θα ξεχυθούν εκ των ένδω σε βάρος μας. Αντί να ψάχνουν για ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής, ο Δένδιας και η παρέα του, ας ελέγξουν και ας διερευνήσουν τα εφιαλτικά σενάρια πολλών χιλιάδων πυροβόλων όπλων και καλάζνικωφ στα χέρια φανατισμένων αλλόθρησκων αλλοδαπών.
Απόδειξη οι αιματηρές συμπλοκές αλλοδαπών συμμοριών με βαρύ οπλισμό κατά Ελλήνων Αστυνομικών. Η εγκληματικότητα παρανόμων αλλοδαπών στην χώρα έχει κτυπήσει κόκκινο με εκατοντάδες Έλληνες νεκρούς, τους οποίους προσπερνά με απάθεια η υποκριτική Ελληνική πολιτεία των Σαμαρά- Βενιζέλου – Δένδια κλπ
Κατατρώγει όμως συνάμα τον ανθό της Ελληνικής κοινωνίας την νεολαία με την εξάπλωση και διάδοση σκληρών ναρκωτικών από συμμορίες παρανόμων αλλοδαπών που δρουν ανεξέλεγκτα μέσα στην χώρα μας. Τα στατιστικά στοιχεία των φυλακών δείχνουν πως 70% και πλέον των κρατουμένων είναι αλλοδαποί!
Η Δημόσια υγεία είναι στα πρόθυρα να τιναχτεί στον αέρα με την εξάπλωση του «έιτζ» από αλλοδαπές εκδιδόμενες, αλλά την θολή υποκουλτούρα μας την νοιάζει μήπως θιγούν τα προσωπικά δεδομένα των αλλοδαπών γυναικών!
Στην χώρα της έντονης κρίσης, της ανεργίας των αυτοκτονιών χιλιάδων Ελλήνων έρχεται να προστεθεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός του παραεμπορίου χιλιάδων παρανόμων αλλοδαπών . Η Ελληνική πολιτεία όμως βρίσκεται σε διαρκή λήθαργο……
Στην ίδια γραμμή τα ημερομίσθια των Ελλήνων εργαζομένων, συμπιέζονται προς τα κάτω από τον αθέμιτο ανταγωνισμό των παρανόμων αλλοδαπών, αφού οι τελευταίοι ζουν λάθρα και δεν πληρώνουν ασφάλειες, ΙΚΑ, φόρους, κλπ
Η Χρυσή Αυγή είχε επισημάνει όλα αυτά τα προβλήματα, όταν ήταν σε μικρότερη κλίμακα δεκαετίες πριν. Το φαύλο κράτος όμως κώφευε. Κι έτσι φτάσαμε στις ανεξέλεγκτες αυτές καταστάσεις!
Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής όμως θα ορθώσουν ανάστημα εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Συμβουλίου με άμεση καταγγελία της κατάπτυστης συνθήκης Δουβλίνου 2.
Ακόμη οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής θα καταγγείλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στα διεθνή Fora, τον μεγάλο δουλέμπορο, στυγνό διακινητή λαθρομεταναστών, την Τουρκία, ως την χώρα που δεκαετίες ολόκληρες υποθάλπει την λαθρομετανάστευση, με απώτερα σκοτεινά σχέδια για όλο το μέλλον της Ευρώπης!
Με συνεχείς παραστάσεις των Ευρωβουλευτών μας που θα τους συνδράμουν και Ευρωβουλευτές  των λοιπών Εθνικιστικών κομμάτων της Ευρώπης, θα αναδειχθεί ο αποσταθεροποιητικός ρόλος της τουρκικής κυβέρνησης για όλη την περιοχή . Να τεθεί η Τουρκία προ των ευθυνών της και με δραστικές κυρώσεις (καταγγελία εμπορικών συμφωνιών κλπ, αποκλεισμός όλων των προϊόντων της στην Ευρώπη )
Δεν μπορεί να συνεχίζει την υλοποίηση των εγκληματικών σχεδίων επέκτασης του Ισλάμ στην Ευρώπη, η εγκληματική συμμορία του Βοσπόρου και της Άγκυρας, χωρίς συνέπειες!  Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής θα δημιουργήσουν στην Ευρώπη με την δραστηριότητα τους τις συνθήκες εκείνες, ούτως ώστε η Τουρκία να έχει κόστος σε διπλωματικό και οικονομικό επίπεδο, αν συνεχίσει την θολή και ύπουλη συμπεριφορά της «ξεβράσματος» παρανόμων αλλοδαπών στα χερσαία και υδάτινα σύνορα μας!
Κάθε καραβιά λαθρομεταναστών και μια καταδίκη της Τουρκίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο! Κι όλοι γνωρίζουμε πως η κύρια πύλη εισόδου παρανόμων αλλοδαπών είναι η Θράκη μας την οποία η Ελληνική πολιτεία μόνο με την μέριμνα της Χρυσής Αυγής θα περιφρουρήσει άμεσα και δραστικά! Η Θράκη μας είναι και πρέπει να είναι η εικόνα της Ελλάδας!!
Άφησα το πιο δραστικό για το τέλος. Να υποχρεωθεί η Ευρώπη πρωτίστως με νόμο του Ευρωκοινοβουλίου να υλοποιήσει προγράμματα άμεσης επαναπροώθησης των παρανόμων αλλοδαπών από την Ελλάδα στην χώρα τους με ταυτόχρονη υποστήριξη δημιουργίας υποδομών στην χώρα προέλευσης των αλλοδαπών .  Για να μην προβάλλουν οι εχθροί της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης το επιχείρημα αδυναμίας επιστροφής των επήλυδων λόγω έλλειψης υποδομών στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές κλπ Η Ελλάδα κυριαρχικά όμως θα μπορεί να ορίσει ποιοι και πόσοι είναι οι παράνομοι αλλοδαποί που πρέπει να φύγουν άμεσα.
Για τις υποδομές πρώτη υπόχρεη είναι η Μέρκελ και η παρέα της ! Μόνον έτσι μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα. Μόνη κατάλληλη γι’ αυτό και με δραστικές λύσεις είναι η Χρυσή Αυγή πάνω στην οποία ακουμπούν οι καρδιές όλων των Ελλήνων αλλά συνάμα είναι και ο φάρος καθοδήγησης των λοιπών Ευρωπαίων Εθνικιστών.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.