Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΗ(ΦΩΤΟ)

Οι εξελίξεις στο κοντινό μέλλον μας θα είναι τρομακτικές…. Το σχέδιο της Νέα Τάξης Πραγμάτων για την υποδούλωση των λαών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και προχωράει πιο γοργά από ποτέ… Και αφού οι Παγκοσμιοποιητές, μέσω των πρόθυμων ντόπιων πολιτικών και κυβερνήσεων, κατάφεραν να μας φυλακίσουν οικονομικά, τώρα ετοιμάζονται να μας περάσουν και τα ηλεκτρονικά δεσμά. Για τα οποία όποιος απλός άνθρωπος έκανε κουβέντα τα προηγούμενα χρόνια, κατηγορούνταν ως ανόητος, τρελός, γραφικός και υπερασπιστής των θεωριών συνωμοσίας… Να όμως λοιπόν που επιβεβαιώνονται αυτές οι θεωρίες και όχι τα δικά τους ψεύτικα μεγάλα λόγια (τα οποία συνεχίζονται απροκάλυπτα…)





Το τσιπάκι RFID είναι προ των πυλών και έτοιμο να εισχωρήσει στο σώμα του ανθρώπου και ολοκληρώσει την σκλαβιά του, αν και επίσημα αναφέρεται πως η χρησιμότητα του είναι διαφορετική (ναι σας πιστέψαμε…). Και στο πλαίσιο της προώθησης του στην ευρεία μάζα τοποθετήθηκε από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και ο πάπας Francis, ο οποίος υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα.

Η Νέα τάξη προωθεί με έξυπνο τρόπο το εμφύτευμα. Και με την έλευση προϊόντων όπως το Google Glass , η δημιουργία “ανθρώπων μηχανών” ζυγώνει κάθε μέρα . Η ευρεία εμφύτευση του τσιπ RFID σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη , θα είναι ένα τεράστιο και ιστορικό άλμα για την ανθρωπότητα, προπαγανδίζουν μεγάλα ΜΜΕ ανά τον κόσμο.

Και ήδη ετοιμάζεται η εφαρμογή της «ηλεκτρονικής μας σκλαβιάς»… Μερικά μόνο παραδείγματα

Τις κάρτες ΑΤΜ σκοπεύει να αντικαταστήσει δια παντός ένα σύστημα ταυτοποίησης της Hitachi, το οποίο τίθεται σε υπηρεσία στην Πολωνία μέσα στο 2014. Τα νέα ΑΤΜ υψηλής τεχνολογίας επιτρέπουν στους χρήστες να βγάλουν λεφτά απλά και μόνο βάζοντας το δάχτυλό τους σε ένα υπέρυθρο reader που τους αναγνωρίζει από το «ψηφιδωτό» που σχηματίζουν οι φλέβες στο χέρι τους. Το εν λόγω σύστημα ταυτοποίησης χρησιμοποιεί τεχνολογία μετάδοσης φωτός αιχμής, που επιτρέπει τη μετάδοση σχεδόν υπερύθρου φωτός προς το δάχτυλο. Στη συνέχεια το φως απορροφάται μερικώς από την αιμογλοβίνη στις φλέβες, ώστε να δημιουργείται ένα μοναδικό «ψηφιδωτό»/ προφίλ δακτύλου, το οποίο ταυτίζεται με τον χρήστη. Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει αρχίσει να καθιερώνεται ήδη στην Ιαπωνία.

Σημειώνεται ότι κάποιες ιαπωνικές τράπεζες την χρησιμοποιούν επίσης και ως μέτρο ασφαλείας για θυρίδες. Οι υποστηρικτές της ισχυρίζονται ότι είναι πιο ακριβής από τις συσκευές ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος και το ίδιο αξιόπιστη με την τεχνολογία σάρωσης της ίριδας του ματιού. Επίσης, υπάρχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό διαπίστωσης «ζωντάνιας», για να διαβεβαιώνεται ότι στον αναγνώστη τοποθετείται πραγματικό χέρι, το οποίο ανήκει σε ζωντανό άτομο, που βάζει το δάχτυλό του εκείνη τη στιγμή στη συσκευή. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι προβληματισμοί σχετικά με το τι θα συμβαίνει όσο περνάν τα χρόνια και οι χρήστες γερνούν. Αντίστοιχη τεχνολογία χρησιμοποιείται και στις ΗΠΑ, σε πυρηνικούς σταθμούς και εγκαταστάσεις βιοκινδύνου, ενώ έχει αναφερθεί ότι τέτοια συστήματα έχουν εγκατασταθεί και για την προστασία «ευαίσθητων» χώρων σε καζίνο.

Η Fujitsu σχεδιάζει την ενσωμάτωση της πρωτοποριακής μεθόδου σάρωσης παλάμης, σε συσκευές smartphones. Προς το παρόν αντίστοιχοι palm scanners έχουν ενσωματωθεί σε laptops και tablets. Πρόκειται για την τεχνολογία PalmSecure που έχει αναπτύξει η ιαπωνική εταιρεία, η οποία χρησιμοποιεί υπέρυθρες για να σαρώσει τις φλέβες που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της παλάμης του χρήστη. Αξιοσημείωτη είναι η ανάγκη κυκλοφορίας αίματος στις φλέβες για να λειτουργήσει ο αισθητήρας. Η Fujitsu υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη βιομετρική τεχνολογία έχει πιθανότητα λανθασμένης αποδοχής μόλις 0,00008% και λανθασμένης απόρριψης 0,01%. Η Fujitsu χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη τεχνολογία σε ATM της ιαπωνικής τράπεζας Bank of Tokyo-Mitsubishi, ήδη από το 2004. Ακολούθησε η τοποθέτηση σαρωτών PalmSecure σε καταστήματα της Suruga Bank, επίσης το 2004.


Νέα διάσταση στην εικονική πραγματικότητα – η οποία δείχνει να βιώνει μία «αναγέννηση», χάρη σε συσκευές όπως το Oculus Rift- φιλοδοξεί να δώσει η Ultrahaptics: μία startup που αναπτύσσει τεχνολογία που χρησιμοποιεί υπερήχους για να αναπαράξει την αίσθηση της αφής. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του MIT Technology Review, o Τομ Κάρτερ, συνιδρυτής της εταιρείας και απόφοιτος τεχνολογίας υπολογιστών του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, υποστηρίζει ότι η συγκεκριμε΄νη τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε τομείς όπως η εικονική πραγματικότητα (VR) και ο χειρισμός μέσω χειρονομιών, βρίσκοντας «θέση» σε interfaces αντίστοιχα αυτών του Kinect ή της Leap Motion. Η τεχνολογία της εταιρείας αντανακλά κύματα στο χέρι του χρήστη με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργείται διαφορετική αίσθηση σε κάθε δάχτυλο. «Νιώθετε σαν να αλληλεπιδράτε με ένα αντικείμενο και να λαμβάνετε άμεσο feedback αφής» σημειώνει.

Στην Ελλάδα ήδη… τρέχουν οι εξελίξεις. Μερικά παραδείγματα

ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ + ΕΘΝΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ = ΜΗΤΡΩΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ……



Τέλος στις ουρές για τη θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας με το σύστημα «Ατλας»…

Το σύστημα αποτελεί τα ψηφιακά ασφαλιστικά βιογραφικά όλων των πολιτών και θα διατηρεί το ασφαλιστικό ιστορικό όλων των εργαζομένων και αυτοπασχολούμενων της χώρας. Καταργούνται όλα τα βιβλιάρια ασθενείας, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι τώρα καθώς το υπουργείο μπορεί να γνωρίζει σε real time την ασφαλιστική ικανότητα όλων των ασφαλισμένων αλλά και των μελών των οικογενειών τους (έμμεσα ασφαλισμένοι). Και διατίθεται για πρώτη φορά πλήρες εθνικό μητρώο ασφαλισμένων και δικαιούχων παροχών περίθαλψης.



Κι όμως, γνωρίζουμε γι’ αυτή την κατάσταση αφού έρχονται να γίνουν πραγματικά, όσα όλα είχε αναφέρει ο ίδιος ο Θεός στην αποκάλυψη του Ιωάννη…



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. ΙΓ (13)

…16) Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών’

17) και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.

18) Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου’ διότι είναι αριθμός ανθρώπου’ και ο αριθμός αυτού είναι χξστ’.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. ΙΔ (14)

…9)Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς λέγων μετά φωνής μεγάλης, Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού, και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,

10)Και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού, του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού και θέλει βασανισθή με πύρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.

11)Και ο καπνός του βασανισμού αυτών αναβαίνει εις αιώνας αιώνων’ και δεν έχουσιν ανάπαυσιν ημέραν και νύκτα όσοι προσκυνούσι το θηρίον και την εικόνα αυτού, και όστις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού.

12)Εδώ είναι η υπομονή των αγίων’ εδώ οι φυλάττοντες τας εντολάς του Θεού και την πίστιν του Ιησού. …



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. ΙΕ (15)

…2)Και είδον ως θάλασσαν υαλίνην μεμιγμένην με πύρ’ και εκείνους οίτινες ενίκησαν κατά του θηρίου και κατά της εικόνος αυτού, και κατά του χαράγματος αυτού, και κατά του αριθμού του ονόματος αυτού, ισταμένους επί την θάλασσαν την υαλίνην, έχοντας κιθάρας του Θεού’ …



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. ΙΣΤ (16)

…2)Και υπήγεν ο πρώτος, και εξέχεε την φιάλην αυτού επί την γην’ και έγεινεν έλκος κακόν και πονηρόν εις τους ανθρώπους τους έχοντας το χάραγμα του θηρίου, και τους προσκυνούντας την εικόνα αυτού. …



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κεφ. Κ (20)

…4)Και είδον θρόνους’ και εκάθισαν επ’ αυτών’ και κρίσις εδόθη εις αυτούς’ και είδον τας ψυχάς των πεπελεκισμένων δια την μαρτυρίαν του Ιησού, και δια τον λόγον του Θεού, και οίτινες δεν προσεκύνησαν το θηρίον, ούτε την εικόνα αυτού’ και δεν έλαβαν το χάραγμα επί το μέτωπον αυτών’ και επί την χείρα αυτών’ και έζησαν και εβασίλευσαν μετά του Χριστού τα χίλια έτη. …



ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;



«ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ – ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ-ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666″ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ;



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ» ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ 666 ΩΣ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ή ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ…


Στέλιος Χρυσοστομίδης-Μόσχα

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.