Υπ. Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπ. Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας, Επιτελείο Ελέγχου Υλικού και Συστήματος Διαχείρησης εναέριας κυκλοφορίας του Rostov, τα στρατιωτικά δεδομένα που σχετίζονται με την πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία στο Ντονέτσκ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
Η επίσημη ιστοσελίδα του Υπ Εθνικής Άμυνας παρουσιάζει χάρτη με τις θέσεις της ουκρανικής αεράμυνας στην περιοχή του Donetsk, στατιστικά δεδομένα του αριθμού των επιχειρήσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στον τόπο της καταστροφής όπως για παράδειγμα  αναγνωριστικά αεροσκάφη.

Ο χάρτης με τα αντιαεροπορικά συστήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων παραουσιάστηκε σήμερα στη Μόσχα σε ενημέρωση. Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εθνικής άμυνας και Πληροφοριών της Ρωσίας δήλωσε ότι όλο το υλικό ενημέρωσης έχει δημοσιευθεί στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Άμυνας. Σε αυτήν υπάρχουν και φωτογραφίες από δορυφόρους που παρουσιάζουν την διάταξη των αντιπυραυλικών ουκρανικών συστημάτων σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.




Σύμφωνα με τους ρώσους ειδικούς, ο ουκρανικός στρατός  χρησιμοποιεί στρατιωτικό εξοπλισμό που προέρχεται από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Τον χρησιμοποιεί χωρίς να γνωρίζει άρτια το χειρισμό του γεγονός που οδήγησε και στην τραγωδία της Μαύρης Θάλασσας το 2001 όταν καταρρίφθηκε από τον ουκρανικό στρατό ένα ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο.



Ένα C200 κατέρριψε το ρωσικό ΤU-154 στην πτήση Τελ Αβίβ -Νοβοσιμπίρσκ. Τότε oι 78 νεκροί (12 μέλη του πληρώματος και 66 επιβάτες) στην πλειοψηφία τους ήταν ισραηλινοί πολίτες.


Στις 3 Ιουλίου του 1988 ένα αμερικανικό καταδρομικό κατέρριψε με πύραυλο vinsennes το επιβατικό αεροπλάνο των ιρανικών αερογραμμών airbus A300 B2-203. Είχαν σκοτωθεί 290 άνθρωποι εκ των οποίων 15μελές πλήρωμα και 66 παιδιά. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι το ιρανικό επιβατικό αεροσκάφος είχε λανθασμένα χαρακτηρισθεί ως μαχητικό F 14 της πολεμικής αεροπορίας του Ιράν. Η ιρανική κυβέρνηση είχε ισχυρισθεί ότι το αμερικανικό μαχητικό επιτέθηκε σκοπίμως στο πολιτικό αεροσκάφος.
Στις 21 Φεβρουαρίου του 1973 ισραηλινά μαχητικά Fantom κατέρριψαν Βοeing727 των Λυβικών Αραβικών Αερογραμμών λόγω σφάλματος. Νεκροί 217 επιβάτες.
Στη συνέχεια παρατίθεται μια σειρά από αντίστοιχα περιστατικά. (rianovosti  )
Ο αντιστράτηγος Αndrei Kartapolov δήλωσε ότι σε αρχείο φωτογραφιών των ρωσικών ραντάρ με τις θέσεις της αεράμυνας στην περιοχή του Ντονέτσκ στις 17 Ιουλίου λείπει από τις ίδιες μονάδες ο εκτοξευτής. Itar tass



http://dimpenews

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.