ΠΕΡΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!! Μαίνεται ο "πόλεμος" για το π@υστ@ριό" του Νικολόπουλου - Στο "χορό" και ο Κούρκουλας

Επιστολή στον Λουξεμβούργιο πρωθυπουργό, Ξαβιέ Μπέτελ, απέστειλε ο Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με τα υβριστικά σχόλια που είχε εκτοξεύσει τις προηγούμενες ημέρες στο twitter. Για... psekasmenous έκανε λόγο ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δ. Κούρκουλας.

Όπως ενημέρωσε το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, του οποίου ο κ. Νικολόπουλος είναι πρόεδρος, έχει σταλεί επιστολή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπέτελ.

 Με την επιστολή αυτή, ο Νίκος Νικολόπουλος θέτει "συγκεκριμένα ερωτήματα για δημόσιο διάλογο και τον καλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Ενώ εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος καταθέτει σχετική ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών".

Όλα αυτά, μετά τον σάλο που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο κύριος Νικολόπουλος είχε καταφερθεί εναντίον του Ξ. Μπέτελ, για την απόφασή του να αρραβωνιαστεί τον σύντροφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά στο twitter: "ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ .... ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ !!!Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του !!"



Στη "μάχη", ωστόσο, μπήκε και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δ. Κούρκουλας, ο οποίος επίσης μέσω twitter ευχαρίστησε τον κ. Μπέτελ "που μας βοήθησε να αποκαλύψουμε το βρώμικο πρόσωπο μερικών πολιτικών μας".



Συγκεκριμένα το τιτίβισμα του κ. Κούρκουλα αναφέρει: "Αγαπητέ πρωθυπουργέ, Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να αποκαλύψουμε το βρώμικο πρόσωπο μερικών "πολιτικών" μας. Είναι ψεκασμένοι".

Απάντηση Νικολόπουλου σε Κούρκουλα

Ο Νίκος Νικολόπουλος "σήκωσε το γάντι" και σχετικά με τον Δ. Κούρκουλα ανακοίνωσε: "Η "μπάλα" της αντιπαράθεσης, επί ενός ευαίσθητου θέματος που αφορά την παγκόσμια χριστιανική κοινότητα και απασχολεί ιδιαιτέρως την Ελληνική κοινωνία, φεύγει από τα media και πάει στο ναό της δημοκρατίας. Click4more: Η gay ατζέντα, η διαστροφή και το π@υστ@ριο - Ανακοίνωση του Νικολόπουλου μετά τα tweets Ο κ. Κούρκουλας ως εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου θα κληθεί να απαντήσει στην Βουλή, θεσμικά κι όχι επικοινωνιακά, στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν οι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, για το εάν θεωρούνται «ψεκασμένοι» όσοι πιστεύουν ότι γάμος
μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών δεν υφίσταται.

Είναι προφανές ότι η νέα τάξη πραγμάτων που θέλουν να επιβάλλουν και πολλά από τα δόγματα της παγκοσμιοποίησης δεν περνάνε στην Ελληνική κοινωνία εξ ου και η επιλογή της νομοθέτησης τους. Το καλούμενο ως "αντιρατσιστικό” καταφανώς σκοπεί να λειτουργήσει ως εργαλείο διάβρωσης του τρίπτυχου Πατρίς, Θρησκεία Οικογένεια, που αποτέλεσε τη σταθερά βάση επιβίωσης και ανάπτυξης του Ελληνικού κράτους από συστάσεως του.
Το tweet που... άναψε "φωτιές" - Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos
Το tweet που... άναψε "φωτιές" - Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos
Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε Υφυπουργός εξωτερικών.
Και η... δηκτική απάντηση του Ξαβιέ Μπέτελ - Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos
Και η... δηκτική απάντηση του Ξαβιέ Μπέτελ - Φωτό - Twitter @NikNikolopoulos

Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε «ψεκασμένοι»", καταλήγει η ανακοίνωση του κυρίου Νικολόπουλου.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.