ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ. ΕΧΕΙ ΠΛΥΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Τρομακτικά είναι τα προβλήματα από την άγρια κακοκαιρία που σφυροκοπάει εδώ και ώρες το λεκανοπέδιο Αττικής και ήδη αυτά τα προβλήματα θα γιγαντωθούν, καθώς την τελευταία ώρα, ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας.

Η πυροσβεστική μέχρι αυτή την ώρα έχει δεχθεί περισσότερες από 450 κλήσεις, αλλά όλη η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στο Ίλιον όπου σε ένα κεντρικό σούπερ μάρκετ έχει πλημμυρίσει το υπόγειο πάρκινγ τουλάχιστον μέχρι το ταβάνι.





Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο υπόγειο πάρκινγ του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εγκλωβισμένα τουλάχιστον 12 αυτοκίνητα και κανείς δεν ξέρει εάν μέσα στο πάρκινγ ή σε αυτά τα αυτοκίνητα υπάρχουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι. Ωστόσο, από το προσωπικό του σούπερ μάρκετ δεν έχει αναζητηθεί κανείς και ούτε υπάρχει στην Πυροσβεστική αναφορά για αγνοούμενους.

Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο και προσπαθεί να απαντλήσει τα ύδατα από το υπόγειο πάρκινγ, μία διαδικασία όμως που αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα από το πρωί.


To βίντεο ενός πολίτη δείχνει την εικόνα στο Ίλιον πριν από λίγες ώρες







>





video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player




video platformvideo managementvideo solutionsvideo player






































Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.