ΦΡΙΚΗ! ΕΥΝΟΥΧΙΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ – ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΣ – ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ – ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΕΤΣΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟ 74 ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ(ΦΩΤΟ +18)

Αυτό το βλέμμα με άγγιξε. Ένας από τους εκατοντάδες Τούρκους απλούς στρατιώτες που κακοποιήθηκε από το εξαγριωμένο πλήθος. Τους έδειραν, τους έγδυσαν, τους εξευτέλισαν.
Ο στρατιώτης σε κάθε χώρα, για κάθε λαό, είναι ιερή μορφή. Και βέβαια δραματική. Δεν κρίνει, δεν αποφασίζει, δεν επιλέγει. Υπακούει και εκτελεί διαταγές. Αυτή είναι η μοίρα του.
Η κακοποίηση του στρατιώτη, και μάλιστα από τους ομοεθνείς του, είναι βάρβαρη πράξη και απάνθρωπη.
Αυτά ήθελα να πω καθώς βλέποντας τις εικόνες ντροπής θυμήθηκα το δικό μας “αδέλφια μας στρατιώτες” του ’73.
(Λαός που κακοποιεί τον στρατιώτη του δεν έχει μέλλον)
Kαι τώρα στο ρεπορτάζ

Εικόνες - σοκ από τα βασανιστήρια των πραξικοπηματιών στην Τουρκία








Δείτε πως φέρονται τα καθάρματα του Ερντογαν σε απλούς φαντάρους της Τουρκίας….

Το ισλαμιστικό – τζιχαντιστικό παρακράτος του κυβερνώντος κόμματος AKP, του κόμματος Ερντογάν δηλαδή, έχει επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές πογκρόμ «κοσμικών» Τούρκων.

Οι Τούρκοι ισλαμιστές, οι ομάδες κρούσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι εκείνοι που κατέβηκαν στους δρόμους της Άγκυρας και της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Παρασκευής και μαζί με την Αστυνομία ανέλαβαν να χτυπηθούν με τους πραξικοπηματίες.

Ωστόσο, οι Τούρκοι φαντάροι που εκτελούσαν εντολές των πραξικοπηματιών, στην πλειονότητά τους, αγνοούσαν τι ακριβώς έκαναν. Τους είχαν πει ότι συμμετείχαν σε αντιτρομοκρατική άσκηση ή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Αυτός είναι κι ο λόγος που οι Τούρκοι στρατιώτες δεν χρησιμοποίησαν τα όπλα τους κατά των ισλαμιστών και της Αστυνομίας, σε πολλές περιπτώσεις παραδόθηκαν δίχως να ρίξουν μια σφαίρα. Κι ο λόγος απλός. Δεν είχαν καμία διάθεση να κάνουν πραξικόπημα, ούτε φυσικά να σκοτώσουν συμπατριώτες τους






































Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.