ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ Η χρυσή Ολυμπιονίκης μας στην σκοποβολή μας έκανε περήφανους αλλά με οργή για την αδιάφορη πολιτεία

Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής ,Δικηγόρο
Ποιος αλήθεια Έλληνας δεν δάκρυσε από την ολύμπια Νίκη της Βορειοελλαδίτισσας Άννας  Κορακάκη  χθες στους αγώνες σκοποβολής στους Ολυμπιακούς αγώνες της μακρινής Βραζιλίας; Αλλά και ποιος γνήσιος Έλληνας δεν οργίστηκε από την  πολιτεία της ντροπής να γκρεμίσει  ανήμερα του τελικού της σκοποβολής   το προπονητήριο  της νέας σύγχρονης  ηρωϊδας  από την περήφανη Δράμα.
Ένα αυτοσχέδιο σκοπευτήριο που το φρόντιζε μαζί με τον ακάματο και χαλκέντερο πατέρα της- προπονητή της συνάμα ,γιατί η κροκοδείλια πολιτεία ήταν συνεχώς απούσα. Το γκρέμισαν άραγε οι φτηνοί πολιτικάντηδες για να μην αντιληφθεί ο κόσμος τις   άθλιες συνθήκες που  ασκείτο η υπέροχη Ελληνίδα αμαζόνα  ή γιατί πίστεψαν πως με την απουσία της δεν θα συναντήσουν αντίσταση; Σε κάθε περίπτωση για την  ύβριν την οποίαν διέπραξαν θα  υπάρξει Νέμεση στα κεφάλια των τυχάρπαστων  πολιτικών καθαρμάτων ως αποκατάσταση της διαταραγμένης συμπαντικής τάξεως.  
Μόλις ήλθαν τα μετάλλια  έσπευσε ο απερίγραπτος και αποκρουστικός Αλέξης  να την συγχαρεί από το διαδίκτυο  με ψεύτικη και υποκριτική χαρά, από αυτή που διαθέτουν με τους τόνους  οι  χαμερπείς πολιτικάντηδες και ιδίως εκείνοι που φορούν την λεοντή της ψευτο αριστεράς .Στην αηδία που νιώσαμε γι αυτόν, η χρυσή Ολυμπιονίκης μας ,μας έκανε και πάλι υπερήφανους όταν μονολεκτικά  απάντησε δια στόματος φίλων της στις ψεύτικες κολακείες του «Ευχαριστώ κύριε…» υποδηλώνοντας πως ακόμη και σε αυτή την νεαρή ηλικία έχει το γνώθι σε εαυτόν , ότι γύρω της περιστοιχίζεται από  μια πολιτεία μετρίων. Οι μέτριοι ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν πως η απαράμιλλη ελληνική ψυχή θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και κυρίως εκείνα της αδιαφορίας και της προχειρότητας που επιδαψιλεύουν για κάθε νέο και νέα που θέλουν να φτάσουν στην κορυφή δοξάζοντας την χώρα τους .Δυστυχώς τους θέλουν μέτριους και μέσα στην μάζα για να τους ελέγχουν.
Το παράδειγμα  όμως της Άννας αποδεικνύει πως σε αυτή την ρημαγμένη χώρα υπάρχουν ακόμη Άριστοι. Άριστοι διάσπαρτοι σε όλη την Ελλάδα σε όλους τους τομείς. Αφανείς όμως, γιατί έτσι το θέλει η πρόστυχη νομενκλατούρα  των πολιτικάντηδων ,των ευτελισμένων και δορυάλωτων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης  (ΜΜΕ) και τα μεγάλα συμφέροντα  πολλών σύγχρονων δοσίλογων που στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης κυν-οβουλευτικής  δημοκρατίας  έχουν γίνει  ολετήρες  σε ο,τιδήποτε Ελληνικό  που αντιστέκεται  και συνεχίζει να υπάρχει  ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την εξαφάνιση της φυλής μας. Όπως όλοι όμως είδαμε η Άννα προέρχεται από μια οικογένεια Αρίστων που μοχθούν και εργάζονται ταπεινά και ακατάπαυστα   για την δόξα του Ελληνισμού. Αυτό το ανέλπιστο και ζείδωρο φώς που μας χάρισε η Άννα μέσα στα σκοτάδια και το έρεβος της Ελλαδικής πολιτείας έχουμε υποχρέωση να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού και να το μεταλαμπαδεύσουμε  σε κάθε Ελληνική ψυχή. Είναι το ανέσπερο φώς που θα συντρίψει τους εθνοπροδότες  για τα ανοσιουργήματα που έχουν διαπράξει  σε βάρος μας. Είναι η μαγιά για πραγματική στροφή από το τέλμα  προς την αξιοκρατία και το πρόταγμα για μια κοινωνία Αρίστων κατά τα πρότυπα  σε μεγάλο βαθμό  της « Πολιτείας» του Μύστη κορυφαίου φιλόσοφου Πλάτωνα. Είναι η πυρίκαυστη ύλη για την ιαχή «Ντροπή σας δήμαρχε Δράμας, Υπουργίσκε  Κοντονή και λοιπά  πολιτειακά αθύρματα για όσα επαίσχυντα πράξατε και συνεχίζετε να  πράττετε, παραιτηθείτε!» που θα σκίσει τον αέρα,  όταν η χαριτόβρυτη Ελληνίδα θα πατά το πόδι της, επιστρέφοντας δαφνοστολισμένη χρυσή Ολυμπιονίκης στην τιμημένη Ελληνική γη με την υπόσχεση για καλύτερες μέρες στα ταλαίπωρα νιάτα μας. Με οποιοδήποτε κόστος!  

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.