ΕΝΑΣ ΨΩΡΟΜΑΓΚΑΣ και ΜΙΑ ΤΑΓΑΡΟΦΕΡΜΕΝΗ ΝΤΙΖΕΖ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, «ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ… «ΧΑΛΙΦΑΤΟ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…!!!

«ΚΡΑΜΑ» ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ—Β.ΚΟΡΕΑΣ—ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΥ-- ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΕΣΚΟΜΠΑΡ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ 80΄ΤΟ ΝΕΟ… ΚΑΘΕΣΤΩΣ…!!!
Σταλινικά απολιθώματα,  απόγονοι ΣυμμοριτοΕ.Α.Μιτών   με Κυβερνητική πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο  (χάρις στην σοφία και το αλάθητο πολιτικό ένστικτο του λαού μας) πού «αρνήθηκε» τον καλύτερο Πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, τον μοναδικό πού παρέλαβε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, με μείον οικονομικά και  την παρέδωσε με σύν,  ορμούν σήμερα σαν κατσαπλιάδες στην εξουσία και στήνουν το νέο στυγνό κομματικό καθεστώς, το νέο αποκρουστικό «χαλιφάτο»  των Τσιπροσυριζαίων.

 Ένας εσμός γελοίων, κωμικών, λέτσων, λεχριτών, κατσαπλιάδων, ελαττωματικών, μειονεκτικών, περιθωριακών και ασφαλώς κομπλεξικών, με περίεργες φυσιογνωμίες, παρουσίες, συνήθειες και συμπεριφορές  επιβάλουν στυγνά στους θεσμούς της Δημοκρατίας , Δικαιοσύνη και ΜΜΕ τους δικούς τους κανόνες και δικές τους απολυταρχικές λειτουργίες.
********
Ένας  ψωρόμαγκας  από τη Κρήτη, με προσόν την αυθάδεια της άγνοιας  και ξεσαλωμένος σαν πρωτόβγαλτος στην κοινωνία  από την ασυλία της εξουσίας παριστάνει τον νταή βρίζει Δικαστές και δημοσιογράφους  και όποιους δεν συμφωνούν με τους Τσιπροσυριζαίους.
********
Δεν «πονάει» όπως  άλλωστε και ο συντοπίτης του ο Μανωλιός, «πονάνε μωρέ οι άντρες» για τα παθηματά του στην Υγεία, όπου την διέλυσε, «πονάει» όταν οι κάμερες των ΜΜΕ, αποκαλύπτουν στά Νοσοκομεία την ανεπάρκεια και ανικανοτητά του.
********
Μία ταγαροφερμένη ντιζέζ  για τα πανηγύρια στην κυριολεξία  από την  Ήπειρο , ως εκπρόσωπος τύπου της Κυβέρνησης  νουθετεί τα ΜΜΕ πώς να λειτουργούν, τι ερωτήσεις να κάνουν και το φρικιαστικώτερο, αποκλείει τηλεοπτικούς σταθμούς  από το να θέσουν ερωτήσεις… στον Τσίπρα στην ΔΕΘ…!!!
********
Θέλετε να το πείτε Σταλινισμό, θέλετε Β.Κορέα, θέλετε Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών του ISIS, όποιο χαρακτηρισμό και να δώσετε απόλυτο δίκαιο θα έχετε…
********
Όλα αυτά βέβαια με τις ευλογίες το «αυταπατημένου» καθ΄ομολογία του, Τσίπρα πού διαπιστώνοντας την ανικανοτητά του και την κατάρρευσή του ψάχνει στην «αυταπάτη» του εχθρούς για δικαιολογία και άλλοθι, έχοντας πάντα τον φόβο του ελικοπτέρου και του Ειδικού Δικαστηρίου.
********
Έτσι γίνεται πάντα στις Δικτατορίες όταν καταρρέουν, εξαντλούν και τα τελευταία αποθέματα απολυταρχικών μεθόδων για να κρατηθούν στην εξουσία, όμως το τέλος είναι γνωστό και προδιαγεγραμμένο και δυστυχώς… οικτρό…!!!
politikosafari.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.