Ευάγγελος Λαμπάκης Δήμαρχος Αλεξανδρουπολης ....για ΣΥΡΙΖΑ Έβρου: «Είστε κομματικοί εγκάθετοι, η δυσοσμία δεν έχει όρια».

Απάντηση στην ΝΕ του ΣΥΡΙΑ Έβρου, δίνει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ  για την επιστολή που έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα.

Η επιστολή Λαμπάκη
Η   κομματική μουτζούρα και δυσοσμία δεν έχει όρια.
Η μοναδική σας αγωνία κομματικοί εγκάθετοι είναι μία.
Το αυτοδιοικητικό πολιτικό πρόσωπο  μου να το ντύσετε με κομματικό μανδύα για να με ρίξετε στον μεγάλο κομματικό σωρό της άλλης πλευράς, που όμως για διαφορετικούς λόγους έχετε τα ίδια χαρακτηριστικά.


Ακούστε λοιπόν κομματάρχες που καταστρέφετε την χώρα ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα εσείς σήμερα και οι προηγούμενοι χθες.

Από αυτά που λέτε στο κατάπτυστο δελτίο τύπου σας ότι κάνατε για τον Έβρο, το 95 % είναι υπό αμφισβήτηση.

Ο μοναδικός κυνισμός εξουσιολαγνείας από τη μία και η παροιμιώδης ιδεοληψία σας επιχειρεί να με ενοχοποιήσει για προθέσεις υπεράσπισης νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Εσείς οι ανάλγητοι και θρασείς που είστε σε κατάσταση φανταστικής απόδρασης από την πραγματικότητα, ασκείτε την πλέον ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική «έστω μετά δακρύων», που ξεπουλάτε τα δημόσια αγαθά, πληβειοποιείτε τους πολίτες, που σοβιετοποιείτε την οικονομία, που ευνουχίζετε τους θεσμούς, τολμάτε να κατασκευάζετε εχθρούς για να διχάζετε την κοινωνία και να παίρνετε το δημόσιο τομέα ως κομματικό σας λάφυρο.

Παρέλκει να σας θυμίσω τις διεκδικήσεις και αγώνες που έκανα και συμμετείχα για να υπερασπίσω τον τοπικό πλούτο της Αλεξανδρούπολης απέναντι σε όσους που στο παρελθόν σχεδίαζαν την απεμπόληση μου.

Η δε ενεργοποίηση του λιμανιού με τους σωλήνες του ΤΑΡ είναι προϊόν συνέργειας  του προέδρου του ΟΛΑ κ. Χρήστου Δούκα, που τιμώ και υπολείπομαι γιατί διαφέρει από όλους εσάς που συντάξατε το εν λόγω κατάπτυστο δελτίο τύπου – τα κομματικά κακόμοιρα όντα που πάσχετε από πολιτικό νανισμό – αλλά και εμού προσωπικά που μαζί με το Χρήστο Δούκα αγωνισθήκαμε πηγαίνοντας και στον Υπουργό περιβάλλοντος κ. Σκουρλέτη και στην κεντρική διοίκηση του ΤΑΡ στην Αθήνα, αλλά και φέρνοντας την γαλλική υπεργολάβο εταιρεία στο δικό μου γραφείο και στο γραφείο του Χρήστου Δούκα στον ΟΛΑ, πείθοντας τους για αυτή την συμμετοχή του λιμανιού μας, που απέφερε σημαντικά κέρδη για τον ΟΛΑ.

Αν η κομματική σας μιζέρια σας απαγορεύει να μάθετε την αλήθεια, ρωτήστε άλλους για να μάθετε, γιατί όπως προείπα εσείς αποδράσατε από την πραγματικότητα. Τώρα, ως εδώ καλώς αναμείχθηκα, στα άλλα όμως απαγορεύεται κατά την  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΡΕΒΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Έτσι λοιπόν τον θέλετε τον Δήμαρχο και την τοπική αυτοδιοίκηση, αποκαλυπτόμενοι πλήρως. Να ασχολείται μόνο με την καθημερινότητα ενώ εσείς, γίγαντες της πολιτικής και σωτήρες του ελληνικού λαού, πάρτε λευκή επιταγή και μείνετε χωρίς κριτική.

Αυτή είναι Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!;;;  Ξεχνώντας πέραν των άλλων ότι το λιμάνι είναι η πόλη και η πόλη το λιμάνι.

Μάθετε λοιπόν ότι  ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης είναι κοινωνικά αγωνιστής και ότι μέχρι τώρα, ότι έγινα το κατέκτησα με τους αγώνες μου και  με  την προσωπικότητά μου σε αντίθεση με τους περισσότερους από εσάς, όπως και σε άλλους δυστυχώς κομματικούς χώρους, όπου χρήζεστε διορίζεστε και γίνεστε τσιράκια προκειμένου να υβρίζετε όπως τώρα ανθρώπους που έχουν την κοινωνική αποδοχή και ψηφίστηκαν από το λαό με ποσοστό πάνω από το 51%.

Αν η αγωνία μου για τον τόπο μου σας ενοχλεί σας γνωστοποιώ ότι θα γίνω ακόμη πιο ενοχλητικός.

Όπως ακριβώς είχα γίνει με τους προηγούμενους αντιπάλους σας θυμίζοντας τον αγώνα μου μαζί με άλλους, φέρνοντας τον αρχηγό σας και σημερινό πρωθυπουργό στην Αλεξανδρούπολη για να χτυπήσουμε μαζί την τότε κυβέρνηση που είχε αποφασίσει να καταστρέψει την Αλεξανδρούπολη, με τα χρυσορυχεία.

Τότε έπρεπε να κινούμαι πολιτικά ως Δήμαρχος, όμως τώρα με εσάς στην κυβέρνηση ΟΧΙ.

Αποτινάξτε αυτή την επαίσχυντη κομματική σας κακομοιριά και πιάστε το χέρι των δημάρχων για να σώσουμε ότι μπορούμε από τις παραλήψεις και τα λάθη όλων σας τα τελευταία χρόνια. Αλλιώς θα είστε βραχύβιοι πολιτικοί συκοφάντες και θα ολοκληρώσετε την καταστροφή που οι άλλοι άρχισαν.

Όσο για τις φθηνές συκοφαντίες σας για την γεωθερμία και την προτροπή σας να ρωτήσω τον αντιδήμαρχο ενέργειας για να μάθω τι κάναμε ως Δήμος ένα σας λέω: Έχω κοπιάσει τόσο πολύ για το θέμα της γεωθερμίας και πετύχαμε τόσα πολλά ανοίγοντας το δρόμο ως πρωτοπόροι ώστε τελικά η προτροπή σας να πληροφορηθώ για ότι κάναμε στο θέμα της γεωθερμίας δίπλα στον πολιτικό σας νανισμό προσθέτω και την ελεεινή, συκοφαντική σας τακτική μη δυνάμενοι άλλωστε να πλήξετε το πρόσωπό μου . Κρίμα γιατί περίμενα ότι η διαφορετικότητα που επαγγελλόσασταν με την υπέρτερη ηθική της αριστεράς, αντικαταστάθηκε με την διατεταγμένη υπηρεσία σας στην  απόλυτη και άνευ όρων εφαρμογή των μνημονίων, εξυπηρετούντων συμφέροντα αλλότρια από αυτά του Ελληνικού λαού.

Και εν τέλει σας συμβουλεύω αντί να υποκαθιστάτε τον πρωθυπουργό για να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα, επιτέλους κάντε κάτι για τον Έβρο, διότι οι σωλήνες του ΤΑΡ σας διέφυγαν κατά τα άνω, αλλά και τα αναχώματα αν καυχιέστε, αφού ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κύριος Δημήτρης Πέτροβιτς και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, ένα προς ένα επιλήφθηκαν.

Αλλά εσείς δε σέβεστε ούτε τον προσωπικό αγώνα που δίνει ο Περιφερειάρχης και την αδυναμία του σήμερα να πληροφορήσει το λαό με την αλήθεια την οποία εσείς άτεχνα προσπαθείτε να κρύβετε.

Ένα μόνο σας αξίζει ο ΟΙΚΤΟΣ, και φυσικά γνωρίζετε βέβαια ότι ο λαός σας απέβαλλε από την συνείδησή του.

Αυτό βέβαια εσείς το συνηθίσατε δυστυχώς.

Το πρόβλημα δυστυχώς είναι ποιος θα λυπηθεί αυτόν τον άμοιρο λαό.

Ο καθεστωτικός καθωσπρεπισμός και η πνευματική σας αγυρτεία σε συνδυασμό με την επιλεκτική, στρεβλή και κοντή μνήμη σας με προτρέπουν να ασχολούμαι με τα του δήμου και όχι με … θέματα εθνικής εμβέλειας.

Αυτή είναι η αντίληψη των ντόπιων οσφυοκαμπτών στα κεντρικά κομματικά σας όργανα και τις πολιτικές των Αθηνών. Να μην ασχολούμεθα με την καταρράκωση των αξιών που υλοποιεί η κυβέρνηση σας, να τους αφήνουμε ήσυχους να διαλύουν τις ανεξάρτητες αρχές και τους θεσμούς της κοινωνίας των πολιτών, τις ανεπίτρεπτές μη διακριμένες εξουσίες όπως η δικαστική με την εκτελεστική εξουσία, να μην αντιστεκόμαστε στην επιχείρησή τους να ελέγχουν τα πάντα, από την οικονομία έως τα πανεπιστήμια. Μέχρι και κομματικούς γκαουλάιτερ επιχειρήσατε να τοποθετήσετε στους  ΟΤΑ και τις Περιφέρειες . Το σχέδιό σας όμως δεν υλοποιήθηκε επειδή εγώ και οι συνάδελφοί μου αντισταθήκαμε.

Ο εξουσιαστικός σας κυνισμός δεν επιτρέπει στην φρεναπάτη στην οποία ζείτε, να αντιληφθείτε και να παρακολουθήσετε το έργο και την προσφορά του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ούτε  στους δημόσιους απολογισμούς της δημοτικής αρχής παρευρίσκεστε, ούτε τις πρωτοβουλίες και τα εγχειρήματα της παρακολουθείτε. Στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα είστε αόρατοι.

Η μόνη σύνδεση που έχει το κόμμα σας με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, είναι ο υπάλληλός του που μετατάχθηκε στα κομματικά γραφεία σας ενώ πληρώνεται από τον Δήμο.

Το «ηθικό πλεονέκτημά» σας δεν υπήρξε ποτέ.

Απλά τώρα οι πολίτες γνωρίζουν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

& ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ.

ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.