ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! IΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!!

Το βλέμμα στην Ελλάδα και κυρίως στις παραθαλάσσιες Ακριτικές περιοχές έχουν στρέψει πλέον οι αγοραστές ακινήτων από τις γείτονες χώρες, Τουρκία και Βουλγαρία.

Στην περιοχή μας Αλεξανδρούπολη , την μερίδα του λέοντος έχουν οι περιοχές της Μάκρης, και η παραλία της Αγίας Παρασκευής, η περιοχή των Δικέλλων και της Μεσημβρίας, αλλά και του Αη Γιώργη.



Όπως μας ενημέρωσε  ο Χαλίλ Αλή Ογλού, ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου, αυτό που επιζητούν οι περισσότεροι, είναι μια παραθαλάσσια περιοχή, κοντά στον τόπο τους,  (Τουρκία-Βουλγαρία )έτσι ώστε να μπορούν να πηγαινοέρχονται συχνά χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν ξενοδοχεία για τη διαμονή τους.

Πρόκειται για ανθρώπους ευκατάστατους ως επί το πλείστον οι οποίοι πέρα από εξοχικές κατοικίες, ενδιαφέρονται και για την δημιουργία επιχειρήσεων στην περιοχή, πρόσθεσε ο Χαλίλ Αλή Ογλού.

Φυσικά, ο βασικότερος λόγος είναι ο οικονομικός, καθώς στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, οι τιμές των ακινήτων έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και πλέον ένα ακίνητο, μια εξοχική κατοικία κοστίζει πολύ λιγότερο από ότι σε ένα τουριστικό θέρετρο στις γείτονες χώρες.

thrakinet.tv

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.