Χρυσαυγίτες ΠΡΟΣΟΧΗ! Κίνδυνος προβοκάτσιας!

Τα πράγματα πάνε καλά για την Χρυσή Αυγή - και μόνο γι’ αυτήν. Η άνοδος του Κινήματος είναι δεδομένη και δεν μπορούν πλέον να την κρύψουν ούτε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων.
Είναι χαρακτηριστικό, πως στην τελευταία δημοσκόπηση για το 2016 (της ΚΑΠΑ Research για το «Βήμα της Κυριακής»), το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι 9%. Τουτέστιν διψήφιο, αν υπολογίσουμε και την λεγόμενη «κρυφή ψήφο». Και κατά κοινήν ομολογίαν, όταν σε λίγο καιρό θ’ αρχίσει η πλήρης κατάρρευση («πασοκοποίηση») του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή θα γίνει δεύτερο κόμμα!

Από την άλλη, η δίκη σκοπιμοτήτων που έχει στήσει το σύστημα, παραπαίει κι έχει εξελιχθεί σε φιάσκο. Και σε κάθε συνεδρίαση, εξευτελίζονται ακόμα περισσότερο οι εμπνευστές της. Σκοπίμως δε, την τραβάνε εις μάκρος, για να καθυστερήσουν όσο μπορούν το αναπόφευκτο: την πανηγυρική αθώωση του Κινήματος!
Το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα βρίσκεται σε αδιέξοδο! Σε πανικό! Και δεν ξέρει τι να κάνει για να αποτρέψει αυτό που έρχεται. Πάντως, είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί και να μας πει «περάστε παρακαλώ»! Κάτι θα κάνει, αλλά τι;
«Σε δύο χώρες δεν χρειαζόμαστε πράκτορες», είπε προπολεμικώς ο επικεφαλής της βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. «Στην Ιαπωνία και στην Ελλάδα. Γιατί στην μεν πρώτη δεν μιλάει κανείς, στη δε δεύτερη μιλάνε όλοι»!
Οι πληροφορίες, λοιπόν, που μας έρχονται από διάφορες πλευρές, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και εφησυχασμού. Μιλάνε για οργανωμένη προβοκάτσια εις βάρος του Κινήματος, από μυστικές υπηρεσίες (κι όχι μόνον «ελληνικές»…) και ντόπιους παρακρατικούς κύκλους, για να φρεναριστεί η πορεία μας προς την Νίκη!
Γι’ αυτό, τα μάτια σας δεκατέσσερα, Xρυσαυγίτες και Xρυσαυγίτισσες! Πιθανότατα, το επόμενο χρονικό διάστημα, να πολλαπλασιαστούν οι προκλήσεις. Δεν θα είναι καθόλου τυχαίες! Σε τέτοιες περιστάσεις –τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μας- χρειάζεται ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, σιδερένια πειθαρχία και πλήρης απομόνωση τυχόν υπόπτων στοιχείων. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.