Ανθελληνική πρόκληση από τον Έντι Ράμα σε συντονισμό με τα αλβαναριά που έβαλαν στον Ελληνικό Στρατό: “Οι Έλληνες οφείλουν πολλά στον Αλή Πασά!”

Ανθελληνική πρόκληση από τον Έντι Ράμα σε συντονισμό με τα αλβαναριά που έβαλαν στον Ελληνικό Στρατό: “Οι Έλληνες οφείλουν πολλά στον Αλή Πασά!”
Λίγο μετά την αποκάλυψη της πλειάδας αλβανών σοβινιστών στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, ο ανθέλληνας Έντι Ράμα, του οποίου ο αδερφός πετούσε drone με τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας, προκάλεσε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας πως "Ελληνική επανάσταση, εξεγέρσεις στη Βουλγαρία και παραδουνάβιες ηγεμονίες που έληξαν με την ανεξαρτησία όλων αυτών των εθνών, οφείλουν πολλά στον Αλή Πασά στην κοινωνική, πνευματική και στρατιωτική τους προετοιμασία".



Ουσιαστικά αυτό που θέλει να μας πει ο Ράμα είναι ότι θα πρέπει να λέμε και «ευχαριστώ» στο Αλή Πασά για τις φρικαλεότητές του εναντίον των Ελλήνων. Σας παραθέτουμε μονάχα τα όσα παρατίθενται στην Ελληνική Νομαρχία η οποία γράφτηκε το 1802, πριν από την καταστροφή του Σουλίου του 1803:
«Μύριοι εἶναι οἱ τρόποι μὲ τοὺς ὁποίους οἱ σκληροτράχηλοι ὀθωμανοὶ δίδοσι τὸν θάνατον εἰς τοὺς ἀθώους Ἕλληνας, ὁ συχνότερος ὅμως εἶναι τὸ κρέμασμα. Οἱ πλάτανες τῶν Ἰωαννίνων εἶναι ἀδιακόπως πεφορτωμένοι ἀπὸ σώματα νεκρά. Ὁ σκληρόκαρδος τύραννος Ἀλῆς πολλοὺς ἀπεκεφάλισε μὲ τὸ πριόνι, ἄλλους ἔπνιξεν εἰς τὴν λίμνην, ἄλλους ἐφόνευσε, θέτοντας ἐπάνω εἰς τὸ στῆθος των ἀνυπόφορα βάρη, ἄλλους ἔθαψεν ζωντανούς, πολλῶν ἐσύντριψεν τὰς χεῖρας, τοὺς πόδας καὶ ἔπειτα τὴν κεφαλήν, πλῆθος ἐπαλούκωσε, καὶ ἀπὸ δύο Σουλιώτας ὁποὺ ἐφύλαττεν διὰ ἐνέχυρον, τὸν μὲν ἕνα ἐπρόσταξε καὶ τὸν ἔγδαραν ζωντανόν, τὸν δ᾿ ἕτερον ἐσούβλισαν καὶ ἔπειτα ἔψησαν ζωντανόν.»


Το γεγονός ότι μέσω της Στρατιωτικής Σχολής που ίδρυσε ο Αλή Πασάς βγήκαν αρκετοί οπλαρχηγοί της Επαναστάσεως δεν έχει να κάνει με την ίδιο τον τουρκάλβανο Πασά, αλλά με το γεγονός ότι αφενός μεν οι εσωτερικές έριδες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είχαν οδηγήσει τον Αλή Πασά να ζητήσει την βοήθεια των Ελλήνων και αφετέρου στο γεγονός ότι οι ίδιοι οι Έλληνες φρόντιζαν για την στρατιωτική τους εκπαίδευση με απώτερο στόχο την Επανάσταση με κάθε τρόπο. Έτσι κι αλλιώς άλλοι τόσοι οπλαρχηγοί, όπως ο Κατσαντώνης, φονεύτηκαν από τον τουρκάλβανο πασά.
Η αλβανική προκλητικότητα, βεβαίως, δεν είναι αυτόφωτη, αλλά υποκινούμενη από τους τούρκους, που έχουν προ πολλού συντονίσει ένα σχέδιο περικύκλωσης της Πατρίδος μας από το λεγόμενο «Ισλαμικό Τόξο», ένα σχέδιο που τις τελευταίες δεκαετίες έλαβε και άλλες διαστάσεις με τον εποικισμό της χώρας μας από ισλαμιστές, είτε αλβανούς, είτε πακιστανούς, αφγανούς ή οποιαδήποτε άλλη φυλή.
Όλα τα πολιτικά κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» έχουν υποκύψει και χειροκροτούν αυτή την πρακτική του ισλαμικού επεκτατισμού, που θα έχει ζοφερές συνέπειες για τον Ελληνισμό. Μοναδική δύναμη αντίστασης η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων!




Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.