Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Στο στόχαστρο του εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς Βορίδης, Γεωργιάδης και άλλοι τρεις νεοδημοκράτες υπουργοί!

Εμπλοκή της συμμορίας Σαμαρά σε βαρύτατα κακουργήματα βλέπει ο Εισαγγελέας, που διαβίβασε στη βουλή τον φάκελλο του σκανδάλου "Ερρίκος Ντυνάν".
Μπουμπούκος, Βορίδης και όλο το κύκλωμα της διαφθοράς (που πολέμησε με κάθε παράνομο μέσο την Χρυσή Αυγή) θα ήταν ήδη στο εδώλιο για αδικήματα που επισείουν πολυετείς ποινές κάθειρξης, αν δεν τους κάλυπτε ο άθλιος νόμος Βενιζέλου.

Όλως τυχαίως, ο φάκελος για την εγκληματική οργάνωση ΝΔ έφτασε στη βουλή, λίγες ημέρες μετά την παραίτηση της Ράικου, που κάλυπτε με νύχια και δόντια τους εγκληματίες νεοδημοκράτες.
Πιο συγκεκριμένα, στη Βουλή διαβιβάστηκε σήμερα από το υπουργείο Δικαιοσύνης η δικογραφία για την υπόθεση του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν".
Για την υπόθεση ζητείται από τις δικαστικές αρχές να εξεταστούν τυχόν ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών Άδωνι-Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, Κωνσταντίνου Χατζηδάκη, Παναγιώτη Μηταράκη, Ανδρέα Λυκουρέντζου και Μαυρουδή Βορίδη.
Να σημειωθεί ότι τους Γεωργιάδη, Βορίδη, άλλα και τον Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, φέρεται μεταξύ άλλων να «καίει» και ο πρώην Πρόεδρος του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, με ένορκη κατάθεση που έδωσε λίγους μήνες πριν για την υπόθεση αυτή, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος.
Ο Μαρτίνης καταγγέλλει τους συγκεκριμένους Υπουργούς για πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στο ξεπούλημα του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» μέσω αναγκαστικού πλειστηριασμού το 2014 σε εταιρεία συμφερόντων του Ομίλου Πειραιώς και για ζημία σε βάρος του Δημοσίου από μη αναγγελία στον πλειστηριασμό για οφειλόμενους φόρους ύψους 4,5 εκατ. ευρώ.
Η συγκεκριμένη, είναι άλλη μία δικογραφία για ποινικές ευθύνες Υπουργών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ η οποία μέχρι χθες βρίσκονταν στο συρτάρι της προσφάτως παραιτηθείσας Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.