ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κοινότητες λαθρομεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα σχεδιάζει η κυβέρνηση - Θα βάλουν χίλιους “πρόσφυγες” σε κάθε πόλη της επαρχίας !

Την μεταφορά λαθρομεταναστών σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου, σε αναλογία 10% επί του πληθυσμού σχεδιάζει η κυβέρνηση. Πρότυπο σε αυτόν τον σχεδιασμό η πόλη της Λιβαδειάς, όπου η ντόπια συριζαία δήμαρχος επέτυχε να τοποθετήσει έναν ανάλογο πληθυσμό στην πόλη της, με αντάλλαγμα τους ανάλογους διορισμούς για τους «ημέτερους».

Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πόλεις της επαρχίας με πληθυσμό από 10 έως 15 χιλιάδες κατοίκους, οι οποίες θα δεχτούν να στεγάσουν έναν αντίστοιχο πληθυσμό λαθρομεταναστών από 500 έως 1500 άτομα η καθεμία. Αυτό, στο μυαλό των συριζαίων θα οδηγήσει στην αποσυμφόρηση των hot spot από περίπου 20.000 άτομα, ενώ αντίστοιχα θα ανοίξει περίπου 240 θέσεις για διορισμούς συριζαίων, με υψηλότατους μισθούς.
Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ένα στέλεχος που εργάζεται αυτή τη στιγμή ως συντονιστής έργου στις δομές της Λιβαδειάς θα λαμβάνει ετησίως 24.933,33 ευρώ, ο οικονομικός διευθυντής του προγράμματος προσωρινής στέγασης θα λαμβάνει 22.666,66 ευρώ, ενώ οι αμοιβές είναι ανάλογου ύψους και για τις θέσεις διευθυντή Προσωπικού, Παροχών και Προμηθειών, λογιστών κ.λπ. Οι προσλήψεις που προωθούνται μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν γίνονται με βάση την εντοπιότητα των στελεχών, αλλά αφορούν «αλληλέγγυους» και πρώην ή νυν στελέχη ΜΚΟ.

Αυτό, στο μυαλό των συριζαίων θα δημιουργήσει μία «πολυπολιτισμική κοινωνία» σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου, όπου θα υπάρχει τουλάχιστον ένα 10% του πληθυσμού (οι λαθρομετανάστες), που θα ψηφίζουν Σύριζα άσχετα από τα μνημόνια και την καταστροφική πολιτική. Στην πραγματικότητα, αυτό θα τοποθετήσει σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου έναν ωρολογιακό μηχανισμό καταστροφής, βίας, εγκληματικότητας και ισλαμικής τρομοκρατίας, όπως έχει γίνει και σε άλλες πόλεις ή προάστια ευρωπαϊκών πόλεων που έγιναν κέντρα λαθρομεταναστών και αργότερα φυτώρια τζιχαντιστών.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.