Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για το στημένο επεισόδιο από τα κόμματα του μνημονίου - ΒΙΝΤΕΟ

Ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής - από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους - με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο Λαός ότι η βουλή παραδίδει την Εθνική μας Κυριαρχία.

Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής.
Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από Σύριζα μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων.
Ηλίας Κασιδιάρης, Βουλευτής Αττικής Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή






Γιάννης Λαγός: Παράνομη η αποβολή της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από το Μνημονιακό τόξο - 


τοποθέτηση του βουλευτή Β’ Πειραιώς στην Ολομέλεια 


O Γιάννης Λαγός με δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της βουλής κατήγγειλε την παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση των μνημονιακών κομμάτων να αποκλείσουν τις ομιλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση στην επιτροπή του νέου Μνημονίου που φέρνει η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ. Παράλληλα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παρουσίασε την πραγματική διάσταση του επεισοδίου με τον Δένδια ο οποίος ήταν προκλητικότατος, ενώ πέρασε μπροστά και εσκεμμένα την ώρα που μιλούσε ο H. Κασιδιάρης μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ένταση. Από τις 5λεπτες δηλώσεις του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου τα ΜΜΕ αρκέστηκαν στην προβολή μόνο 11 δευτερολέπτων! Διαβάστε επίσης: Ένσταση Κοινοβουλευτικής Ομάδας Χρυσής Αυγής κατά της παράνομης αποβολής από τις συνεδριάσεις των επιτροπών 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.