ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ: ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Η Ρωσία βλέπει ότι όσο περνάει ο καιρός η Ελλάδα γίνεται όλο και πιο σημαντική για το ΝΑΤΟ, καθώς ήδη υπάρχει σχέδιο για αναβάθμιση της βάσεως της Σούδας (λόγω της Τουρκικής παράνοια ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και φήμες ότι το ΝΑΤΟ θέλει να δημιουργηθεί βάση και στη Μακεδονία μας ώστε να μπορούν να περικυκλώσουν ΠΓΔΜ και Σερβία (υπάρχει βέβαια και η τεράστια βάση στο Κόσοβο) υπέρ των Αλβανών και του μεγαλοϊδεατισμού τους.



Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η Ρωσία να έχει βάλει στη στόχαστρο την Ελλάδα, καθώς ο Πούτιν βλέπει ότι οι κυβερνήσεις μας λένε ναι σε όλα, όχι μόνο στα μνημόνια, αλλά και σε όσα οι ΝΑΤΟϊκοί «σύμμαχοι» μας ζητάνε.

Επιπλέον, με την Ελλάδα οι ΗΠΑ θα μπορούν να ελέγξουν κάθε αγωγό που θα θελήσει η Ρωσία να βγάλει στη Μεσόγειο με αποτέλεσμα το πρόβλημα να είναι ακόμη μεγαλύτερο για τη Ρωσία. Από την άλλη, σκέφτονται και την δίοδο της Βουλγαρίας, την οποία όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Γερμανία προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ελέγξουν πολιτικά και οικονομικά.

Παρότι οι Ρώσοι γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός ομόδοξος λαός είναι υπέρ τους, η Δυτικόδουλη στάση των κυβερνήσεων δεν τους αφήνει άλλη επιλογή από το να στραφούν ακόμη και στρατιωτικά εναντίον της χώρας μας με βαλλιστικούς πυραύλους.

Ουσιαστικά, το σχέδιο αποσταθεροποιήσεως των ΗΠΑ για τα Βαλκάνια (προς το συμφέρον Αλβανίας και ίσως Βοσνίας) θα συμπαρασύρει τη χώρα μας σε ένα αδιέξοδο αγώνα που μόνο κερδισμένοι δεν θα βγούμε. Από τη μία η Αλβανία θα μεγαλώνει, κι από την άλλη οι ΗΠΑ (ΝΑΤΟ) θα μας υποχρεώνουν να μένουμε αμέτοχοι ενώ και οι Ρώσοι θα είναι επίσης εναντίον μας...
voicenews.gr

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.