Επέμβαση της Αστυνομίας στην πορεία του Gay Pride στη Θεσσαλονίκη: Το πλήθος πήγε να τον λιντσάρει γιατί δεν υπάκουσε στην πολιτική ορθότητα που επιτάσσει η ΝΤΠ (βίντεο)

Δεν έχει πάτο το βαρέλι τελικά. Οποιος δεν υπακούει στην πολιτική ορθότητα είναι φασίστας κτλ. Τρανό παράδειγμα το σημερινό όπου επικράτησε ένταση νωρίς το μεσημέρι στην πορεία του 1ου Αυτο-Οργανωμένου Gay Pride στη Θεσσαλονίκη το οποίο αφιερώνεται στη μνήμη της Τουρκάλας τρανς ακτιβίστριας Hande Kader, την οποία βίασαν και έκαψαν ζωντανή τον περσινό Αύγουστο στην Κωνσταντινούπολη.


Ναι πλέον στη χώρα μας έχουμε και τέτοια… «αυτοοργανωμένα ομοφυλοφυλικά πάρτυ γεμάτα υπερηφάνεια».

Ένας νεαρός την ώρα που περνούσε η πορεία από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, έβρισε τους διαδηλωτές προφανώς γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το θέαμα που αντίκρυζε..


Εκείνοι με τη σειρά τους αντέδρασαν με οργή και συνθήματα ενώ κάποιοι/ες κινήθηκαν εναντίον του με αποτέλεσμα να επικρατήσει για λίγα λεπτά ένταση με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς.

Η Αστυνομία απομάκρυνε τον νεαρό και στη συνέχεια η πορεία συνέχισε κανονικά.

H πορεία, στην οποία σύμφωνα με την Αστυνομία συμμετέχουν περίπου 300 άτομα, θα κινηθεί στη οδό Εγνατία, στην Αγίας Σοφίας, στη Λεωφόρο Νίκης, στην οδό Νικολάου Γερμανού και μέσω της οδού Αγγελάκη θα καταλήξει στα πανεπιστήμια στη Σχολή Θετικών Επιστημών (πλατεία Χημείου).

Να σημειωθεί ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν δύο διαφορετικά Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στη Θεσσαλονίκη για τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων, λεσβιών, αμφί, τρανς, κουίρ, ίντερσεξ και ασέξουαλ (ΛΟΑΤΚΙΑ+) ατόμων.


Η διαφωνία ορισμένων εκ των ατόμων που συμμετείχαν μέχρι πέρυσι στο Thessaloniki Pride με την ύπαρξη χορηγών στη διοργάνωση, τους έκανε να λάβουν απόφαση να διοργανώσουν ένα ξεχωριστό Thessaloniki Pride, το RADical Pride. Το 6ο Thessaloniki Pride θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Aυτή είναι η κατάντια της χώρας…









Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.