Ο σεισμός στο Αιγαίο “τρελαίνει” εντελώς την Τουρκία!

Ο σεισμός στο Αιγαίο έχει προκαλέσει παράκρουση και μεγάλη ανησυχία, καθώς υπάρχουν αυτοί που φροντίζουν να «τρελάνουν» τους Τούρκους, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Τα φώτα της δημοσιότητας κερδίζουν δύο, ένας τρελός για δέσιμο, ο δήμαρχος της Άγκυρας και ένας καθηγητής που βλέπει να έρχεται… Αρμαγεδδών!



Πάμε πρώτα στον τρελοδήμαρχο, Μελίχ Γκιοκτσέκ, ο οποίος έχει πάθει εμμονή με το ενδεχόμενο σκοτεινές δυνάμεις να προκαλούν «τεχνητούς σεισμούς», με στόχο να πλήξουν την Τουρκία και τον Ερντογάν! Έγραψε λοιπόν στο twitter λίγο μετά το σεισμό:

«Πιστεύω ότι ίσως ήταν ένας τεχνητός σεισμός. Δεν το λέω σίγουρα, αλλά είναι μία πολύ σοβαρή πιθανότητα και θα πρέπει να ερευνηθεί. Ήταν μήπως κάποιο πλοίο σεισμικών ερευνών κοντά στο επίκεντρο; Αν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;».

Για να είναι και πολιτικά ορθός, αφού στη χώρα του Ερντογάν καθετί θα πρέπει να αποπνέει «loyalty» που θα έλεγε και ο Ντόναλντ Τραμπ, οπότε ο Μελίχ Γκιογκσέκ φρόντισε να προσθέσει… πληροφορίες, ότι τέτοιο σχέδιο «ανωμαλίας» είχαν οι οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν!


Πιο σοβαρή περίπτωση είναι ο καθηγητής Οβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν, ο οποίος δήλωσε ότι περίμενε σεισμό άνω των 7 Ρίχτερ, οπότε παρά το γεγονός έκλυσης ενέργειας ίσης με δυο ατομικές βόμβες μεγέθους Χιροσίμα, περιμένει κι άλλα σεισμικά φαινόμενα για να εκτονωθεί το ενεργειακό δυναμικό, καλώντας τους Τούρκους της περιοχής της Σμύρνης, να μείνουν στα εξοχικά τους για 2-3 βδομάδες και όσοι δεν έχουν, να μείνουν σε αντίσκηνα!

Ωστόσο, θα ήταν παράλειψη να μην υπάρξει αναφορά σε tweet πρώην βουλευτίνας Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), της Μελντά Ονούρ, η οποία σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), δύο ώρες πριν το σεισμό προειδοποίησε για το ενδεχόμενο μεγάλου σεισμού!

Το δε tweet, παρότι δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως η επιτομή της επιστημονικής θεώρησης, καθίσταται άξιο αναφοράς, καθότι έγινε πριν και όχι μετά… ιδού τι έγραψε: «Εδώ και δύο μέρες έρχονται ειδήσεις ότι στην πόλη έφτασαν φίδια. Την τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν πριν τον σεισμό του 1999. Μην πείτε ότι δεν σας το είπα». Τι απαντά κανείς τώρα;
.defence-point.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.