ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΤΙ Από τον Ηλία Ν.Ηλιακόπουλο

Η σοφή αυτή ρήση του παμμέγιστου Έλληνα  φιλοσόφου εξ Ιωνίας  Ηράκλειτου σίγουρα δεν ηχεί καλά στα αυτιά  πολλών και θλιβερά συμβιβασμένων γραικύλων και νεοραγιάδων αλλά είναι η σκληρή νομοτελειακά δομημένη  πραγματικότητα. Μη νομίσετε πως είναι κανείς πολεμοχαρής , όταν μέσα από την αναντίρρητη αλήθεια και  ξεκάθαρη  αυτή θέση διαβλέπει την πραγματική υγιή   εξέλιξη του κόσμου. Παρατηρείστε λοιπόν Συνέλληνες αυτό που συμβαίνει δεκαετίες τώρα   σε τούτη εδώ την χώρα. Ένα απέραντο τέλμα. Βρώμικα λιμνάζοντα ύδατα που μεταδίδουν θανατηφόρες  ασθένειες…
Τι καλό έμεινε λοιπόν σε αυτόν τον τόπο , πέραν από την διαφθορά, το ρουσφέτι , τον υπερσυγκεντρωτισμό με την αντίστοιχη απίσχναση της παραμελημένης περιφέρειας , τα λόγια τα παχυλά και τα μεγάλα, τον θανάσιμο  κομματικό εναγκαλισμό της παραπαίουσας και σε ρόλο επαίτη κοινωνίας, αλλά  συνάμα  την διάλυση της οικογένειας, ενώ στην θέση της μας σερβίρονται  ανώμαλα φαινόμενα ,που μας τα παρουσιάζουν ως φυσιολογικούς θεσμούς,  με επαναστατημένες ψευτο αμαζόνες  και γλυκανάλατους αλλά και χυδαίους αρσενοκοίτες.
Συνέλληνες ,ο Έλληνας ζούσε τόσες εκατονταετίες ηρωϊκά  με απαστράπτουσες αρχές   όσο και ανεξίτηλες  αξίες , σμιλεμένες μέσα από μάχες και αγώνες για την επικράτηση της φυλής και του Ελληνικού Έθνους . Αν ανατρέξει κανείς σε παλαίφατες εποχές  θα διαπιστώσει ,πως οι πρόγονοι μας ήταν πάντοτε έτοιμοι  να υπερασπιστούν τα ιερά και όσια της φυλής .
Αναρωτηθείτε  σήμερα , αν κανείς είναι έτοιμος –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- να  προτάξει στήθος και αγωνιστικότητα  σε όσα ανίερα γίνονται σε βάρος  αυτού ,της οικογένειας   και της  σε λήθαργο ευρισκόμενης κοινωνίας.
Αντ αυτού,    μόνο ένα σιγανό μουρμούρισμα , πως πάμε από το κακό στο χειρότερο , αλλά και «τι να κάνουμε;» Γεμάτες πάλι οι παραλίες με  τον θρασύτατο μεν , ψοφοδεή δε  και υποταγμένο νεοέλληνα, που το μόνο που σκέφτεται  είναι να μη χάσει το μπανάκι  του , να βλέπει άφθονο survivor με  νερωμένο φραπεδάκι  αλλά και  να γνωρίζει  , ότι από την παθητική του αδράνεια  χάνει οσονούπω την εργασία του ,  το σπίτι του , το μαγαζί του ,το αυτοκίνητο  του, όλα  τα υπάρχοντά του και  τελειωμό δεν έχει…


Και όλα αυτά γιατί ζει μέσα σε ένα τέλμα , ένα τέλμα που του το  έφτιαξαν άλλοι, πονηροί θεομπαίχτες, ενδεδυμένοι  την λεοντή της Δημοκρατίας, παραμυθιάζοντας  τον για  την  τάχα άνοδο του επιπέδου του ,εθίζοντας τον όμως  να δανείζεται χωρίς μέτρο,  βουλιάζοντας  τον όμως ταυτόχρονα  στα τάρταρα της εξάρτησης και ανυποληψίας ,μαλθακό και άβουλο, χωρίς διεκδίκηση χωρίς στόχους…
Οι ολετήρες της παγκοσμιοποίησης έχουν ισοπεδώσει τα πάντα, αξίες , αρχές και  ιδανικά της φυλής. Αυτά κρατιώνται  όμως μόνο με κόπο και αίμα  και αποφασιστικότητα θυσίας  για την πατρίδα μέχρι   θανάτου.
Κοιτάξτε όμως γύρω Σας και δέστε πόσοι λαοί , ακόμη και γειτονικοί προετοιμάζονται για πόλεμο. Να ξέρετε λοιπόν , πως είναι αναπόφευκτος, έστω κι αν τον βλέπετε αποκρουστικό, γιατί έτσι σας έμαθαν. Με τον πόλεμο  ανακινούνται όλα, έρχονται τα πάνω κάτω και δοκιμάζονται  οι χαλκέντερες φύσεις .Μόνο αυτές  επιβιώνουν , είναι νόμος της φύσεως. Η  τελευταία επιβραβεύει  τους ισχυρούς και παραμερίζει στην θέση του σκλάβου  τους αδυνάτους και υποτελείς. Θέλετε να είστε από αυτούς; Σίγουρα όχι! Τότε αλλάξτε τρόπο ζωής.

Ξαναθυμηθείτε , ότι είστε Έλληνες και μεταλαμπαδεύστε το κυρίως στα παιδιά Σας. Ο πόλεμος άρχισε εδώ και χρόνια και ήταν οικονομικός .Τα μνημόνια είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για την οικονομική εξάρτηση. Έρχεται όμως αναπόφευκτα σύρραξη Οι κοσμοεξουσιαστές να ξέρετε θα το μεταλλάξουν  και σε πραγματικό, προεχόντως θρησκευτικό. Τι νομίζετε, τόσο αθώα εγκαθίστανται  τόσοι αλλόθρησκοι πληθυσμοί  στην χώρα μας  και κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα;  Αφυπνιστείτε και προσεύχεστε. Όχι δουλικά αλλά αντρίκια. Αγαπήστε πάλι αυτή την χώρα , όχι το σαρκίο Σας. Επιτέλους πείστε τον εαυτό Σας, ότι έχετε χρέος  απέναντι στα παιδιά Σας και στα αγέννητα εγγόνια  Σας. Να πολεμήσετε  κι όχι να  καθεύδετε. Ο καιρός γάρ εγγύς …Πόλεμος πατήρ πάντων εστί, είτε το θέλετε  είτε όχι..!                   

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.