ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ! Δείτε τί κάνει ο Ερντογάν στα σχολεία της Θράκης...

Tην ίδια ώρα που στα ελληνικά σχολεία ψάχνουν με το «κιάλι» τους δασκάλους, καθώς οι διορισμοί μετατρέπονται σε είδος προς εξαφάνιση, στα σχολεία της τουρκικής μειονότητας στη Θράκη εξοπλίζονται εκ Τουρκίας.
Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, τα σχολεία ήδη έχουν αρχίσει να γεμίζουν με βιβλία για τους μαθητές. Παράλληλα, στα σχολεία της Ελλάδας επικρατεί το διαχρονικό αλαλούμ και απορούμε με τί προβλήματα θα ξεκινήσει η νέα σχολικά χρονιά. 










Επιπλέον, ο Ρ. Τ. Ερντογάν έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι o νεο-Οθωμανισμός του τον οδηγεί σε «μεταρρυθμίσεις» στο εκπαιδευτικό σύστημα της Τουρκίας, στο οποίο το μάθημα των θρησκευτικών παίζει σημαίνοντα ρόλο.

Σε μια εκ των «μεταρρυθμίσεων» στην Τουρκία είναι και η υποχρεωτική διδασκαλία της ισλαμικής Τζιχάντ, δηλαδή του Ιερού πολέμου των μουσουλμάνων κατά των «απίστων».

Να υπενθυμίσουμε ότι στην Ελλάδα το μάθημα των θρησκευτικών μετατρέπεται σε «θρησκειολογία» και στα βιβλία θα αναφέρονται λαϊκά τραγούδια, δημιουργώντας μια νέα γενιά Ελλήνων που δεν θα γνωρίζουν βασικά δογματικά χαρακτηριστικά και τη φιλοσοφία της θρησκείας μας...

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.