Μετρημένα τα ψωμιά σας κύριοι !!! Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που ξυλοφόρτωσε τον εφοριακό στην Πάτμο: Ήθελα να τον πνίξω! (vid)

Αμετανόητος εμφανίζεται ο επιχειρηματίας που επιτέθηκε και ξυλοφόρτωσε τον εφοριακό στο νησί της Πάτμου το περασμένο Σάββατο.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha o επιχειρηματίας αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αν ήξερα ότι ήταν εφοριακός θα τον έπνιγα στη θάλασσα!».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον αμετανόητο δράστη ο οποίος αναφέρει ότι κυνήγησε τον εφοριακό μέχρι έξω από το αστυνομικό τμήμα και πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη!



Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν ένας καταστηματάρχης συνελήφθη διότι – όπως υποστηρίζουν οι εφοριακοί - γρονθοκόπησε στο κεφάλι ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, ο οποίος μαζί με δύο συναδέλφους του πραγματοποιούσαν ελέγχους σε επιχειρήσεις, προκειμένου να αποκαλυφθούν περιπτώσεις φοροδιαφυγής.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις ΔΟΥ Δωδεκανήσου σε ανακοίνωσή του εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό και κάνει λόγο για «μεροκάματο του τρόμου».

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.