Ανεκδιήγητοι και επικίνδυνοι οι Συριζαίοι: Ο Γ.Μπαλάφας υπερασπίζεται τους μουσουλμάνους και η Ε.Αυλωνίτου συνήγορος της «συμφοράς» για τον κομμουνισμό

Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο ακούμε από τα μέλη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, τα οποία φανερώνουν πώς οι άνθρωποι αυτοί ζουν στο δικό τους κόσμο, μακρυά από τα προβλήματα της κοινωνίας και την πραγματικότητα εντός και εκτός Ελλάδας.



Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου αφού προέβη στη διαπίστωση ότι δεν κόπηκαν οι συντάξεις από την κυβέρνηση της, στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί τον κομμουνισμό είπε πώς «όποιος ήταν με το καθεστώς δεν τον πείραζαν». Πολύ καλός συνήγορος θα ήταν η κυρία Αυλωνίτου. Όχι βεβαίως για να αθωώσει, αλλά για να καταστρέψει όποιον νόμιζε ότι υπερασπίζεται.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια της να διαχωρίσει το ναζισμό με τον κομμουνισμό, ισχυρίστηκε ότι οι κομμουνιστές «δεν σκότωναν ανθρώπους γιατί ήταν μαύροι τσιγγάνοι ή ομοφυλόφιλοι όπως κάνουν οι ναζιστές» και συμπλήρωσε ότι «αν ήσουν με το καθεστώς δεν σε πείραζαν τότε».

Στη διευκρινιστική και εύλογη ερώτηση αν δεν ήσουν τί συνέβαινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «η αυταρχικότητα και η καταπιεστικότητα και τα εγκλήματα του σοβιετικού τύπου του κομμουνισμού είναι καταγεγραμμένη…», ωστόσο επανερχόμενη στον διαχωρισμό προσέθεσε ότι στον ναζισμό «δεν έχει σημασία να κάνεις κάτι, πρέπει να εξοντωθείς». Κοινώς άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Δεν ήταν όμως μόνο η κυρία Αυλωνίτου που πέταξε την κορώνα της για τη διαφορά μεταξύ κομμουνισμού και ναζισμού, ήρθε και ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας να υπερασπιστεί τους μουσουλμάνους, αποδεικνύοντας πώς οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι έχουμε την Ορθοδοξία. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Θα πρέπει να αντιληφθούν όμως πώς Ελληνισμός και Ορθοδοξία πάνε μαζί και κανείς δεν μπορεί να ανεχθεί τους μουσουλμάνους ότι και να κάνουν.

Ο κ. Μπαλάφας εθίγη με την ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου ότι από οι επιθέσεις τρομοκρατίας αποδεικνύουν σύνδεση μετανάστευσης και τρομοκρατίας και έσπευσε να απαντήσει ότι «δεν πρέπει να ταυτίζεται αυθαίρετα και ανιστόρητα το 1,5 δισεκατομμύριο μουσουλμάνων με τους 100.000 εγκληματίες του Ισλαμικού Κράτους».

Προφανώς ο υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα αγνοεί βασικά πράγματα όσον αφορά στις θρησκείες και στον ισλαμικό φανατισμό. Επιχειρεί να πιάσει τα δύο άκρα που είναι οι τζιχαντιστές με τους απλούς μουσουλμάνους που ακολούθησαν το δρόμο της προσφυγιάς γιατί αναγκάστηκαν. Δεν είναι όμως καθ’ όλου έτσι τα πράγματα και όφειλε ο κ. Μπαλάφας να το γνωρίζει.

Δεν ακούσαμε ποτέ όμως τον κ. Μπαλάφα και την κυβέρνηση του να ασχοληθεί με τις σφαγές των Ορθοδόξων Χριστιανών στις χώρες που ακόμη υπάρχουν, αλλά μέλη της κυβέρνησης να σπεύδουν να τα βάλουν με την Ελλαδική Εκκλησία και την Ορθοδοξία. Ας αποφασίσουν οι άνθρωποι με ποιους είναι και να βγουν επιτέλους να το πουν στην ελληνική κοινωνία για να γνωρίζει στις επόμενες εκλογές.

«Το προσφυγικό δεν είναι ένα ζήτημα που το τελειώνεις και μπαίνεις σε μια κανονικότητα και το αντιμετωπίζουμε περίπου σαν μία ρουτίνα» καθώς «έχει πολλές παραμέτρους απρόβλεπτες, π.χ. τι θα κάνει ο Ερντογάν, αν θα γίνουν οι μετεγκαταστάσεις σε χώρες της Ευρώπης που καθυστερούν, τι θα γίνει με τις οικογενειακές επανενώσεις» παρατήρησε ο κ. Μπαλάφας στην ίδια συνέντευξη που έδωσε.

Και εδώ δεν φάνηκε να έχει αντιληφθεί πώς μέσω των μεταναστών περνούν στην Ελλάδα φανατικοί μουσουλμάνοι ή τζιχαντιστές που μπορούν να δημιουργήσουν θύλακες τρομοκρατίας, αν δεν έχουν δημιουργήσει στη χώρα. Και καλά ο ίδιος δεν ξέρει ή δεν έχει αντιληφθεί. Τον προϊστάμενο του Γ. Μουζάλα δεν τον έχει ακούσει να το παραδέχεται;

Τι να πεις όμως; Τα νησιά «πνίγονται» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και αυτός διαπιστώνει πώς η κατάσταση βελτιώνεται παρά, όπως την χαρακτήρισε «παροδική μικρή αύξηση των τελευταίων ημερών». Του ξεφεύγει όμως του κ. Μπαλάφα πώς απλά όποιος έρχεται προστίθεται στον αριθμό και μένει στην Ελλάδα.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.