ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Μαρία Γιαννακάκη βρίσκεται πίσω από την προδοτική τροπολογία για την νομιμοποίηση των τουρκοσυλλόγων στην Θράκη

Η Μαρία Γιαννακάκη στην εκδήλωση των τουρκοπρακτόρων του DEB στην ΕΣΗΕΑ, όπου είχε παρέμβει δυναμικά η Χρυσή Αυγή
Αν υπήρχε έστω και μια αμφιβολία για το ποιος βρίσκεται πίσω από την επαίσχυντη και προδοτική τροπολογία με την οποία άνοιγε ο δρόμος για την νομιμοποίηση των τουρκοσυλλόγων στην Θράκη, τα χθεσινά ρεπορτάζ επιβεβαίωσαν τις υποψίες μας.


ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ: ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ… ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ!

Η γνωστή για τις ανθελληνικές της θέσεις και το μένος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, Μαρία Γιαννακάκη, η οποία τώρα είναι Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει δρομολογήσει την εν λόγω τουρκοτροπολογία που μπλοκαρίστηκε ύστερα από τις παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η Γιαννακάκη σχεδιάζει την επαναφορά της τροπολογία, ευελπιστώντας σε μια ακόμη κωλοτούμπα των πατριδοκάπηλων Ανέλ.
Ο λόγος που ο Σύριζα προωθεί ξεδιάντροπα την ατζέντα του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή είναι ότι ευελπιστεί σε στήριξη των τουρκοπρακτόρων στις επόμενες εκλογές, ώστε να εκλεγούν πάλι 3 βουλευτές στην Θράκη.
Πέρα όμως από την προδοσία με την αναγνώριση των τουρκοσυλλόγων, προωθείται ακόμα μια υποχώρηση με την λειτουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων (3 στην Ξάνθη και 3 στην Κομοτηνή) με απώτερο σκοπό να αναγνωριστούν τα τουρκικά ως μητρική γλώσσα για όλη την μειονότητα!
Παράλληλα, η Γιαννακάκη φημολογείται ότι βρίσκεται πίσω και από την λειτουργία παράνομου ιδιωτικού Γυμνασίου - Λυκείου στην Ξάνθη, όπου δεν διδάσκονται καθόλου τα Ελληνικά και οι μαθητές προετοιμάζονται αποκλειστικά για σπουδές στην Τουρκία!
Θυμίζουμε πως η Γιαννακάκη ήταν βασικός αρωγός των τουρκοπρακτόρων του DEB, όταν διοργάνωσαν την φιέστα τους στην ΕΣΗΕΑ.
Τέλος, αποκαλύπτουμε την ερώτηση της Γιαννακάκη, όταν ήταν στην Δημάρ, τον Νοέμβριο του 2012 προς τον Ρουπακιώτη. Ζητά ξεκάθαρα την αναγνώριση από την πλευρά της πολιτείας της "τουρκικής ένωσης Ξάνθης".
Έτσι καταρρέουν και τα επιχειρήματα Κοντονή ότι η εν λόγω τροπολογία δεν είναι προδοτική και ότι απλώς υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα...
ΚΟΝΤΟΝΕΣΚΟΥ: ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ… ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ!


Συνέντευξη στη συριζοφυλλάδα «Νέα Σελίδα» δίνει σήμερα ο σπουδαγμένος στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου, κομισάριος Δικαιοσύνης Κοντονής (Κοντονέσκου) και προαναγγέλλει επαναφορά της τροπολογίας για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης – η οποία θ’ ανοίξει το δρόμο για την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας στην Θράκη (αντί για μουσουλμανική, όπως προβλέπεται από την Συνθήκη της Λωζάννης), αλλά και άλλων μειονοτήτων, σε άλλα σημεία της ελληνικής επικράτειας: «Η Αριστερά δεν δικαιούται να κάνει πίσω σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δεν θα κάνει».

Βέβαια, σύμφωνα με τη συριζοφυλλάδα, θα καθυστερήσει για λίγο η επαναφορά της τροπολογίας, για «να δοθεί χρόνος στα κόμματα να κατανοήσουν ότι δεν πρόκειται για διάταξη που θίγει τα εθνικά συμφέροντα».

Γιατί επιμένουν οι συριζαίοι; Προφανώς, έχουν δώσει υπόσχεση στον Ερντογάν Πασά (που τους κρατάει στην εξουσία με τις ψήφους των τριών –κατά δήλωσή τους- «Τούρκων» βουλευτών τους (153-3= φινίτο η εξουσία!), αλλά και στον μπάρμπα-Σόρος, η… χαρά του οποίου είναι οι «μειονότητες»!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.