Ο Σταύρος Θεοδωράκης έτρεξε να υπερασπιστεί τον ανθέλληνα Μπουτάρη

Ενώ όλη η Ελλάδα «βράζει» με τον ανεκδιήγητο Μπουτάρη και τις άθλιες δηλώσεις (που ούτε… μεθυσμένος δεν θα έκανε) για αλλαγή του αεροδρομίου και των ΚΤΕΛ στην Θεσσαλονίκη (είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και η εθνομηδενιστικη φυλλάδα των συντακτών αναγκάστηκε να κρατήσει αποστάσεις, βλέποντας πόσο «νούμερο» είναι ο Μπουτάρης), ο ανθέλληνας δήμαρχος Θεσσαλονίκης βρήκε υποστηριχτή στο πρόσωπο του αποτυχημένου ηγετίσκου του θνησιγενούς μορφώματος του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη.



Με ανάρτησή του στο twitter, ο Θεοδωράκης υποστήριξε, συν τοις άλλοις, ότι «Κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τις δηλώσεις Μπουτάρη-παραποιώντας τις κιόλας-», προκαλώντας την αγανάκτηση, αλλά και τον γέλωτα ανά το πανελλήνιο. Ο αγράμματος, αστοιχείωτος και ανιστόρητος «ποταμάκιας» γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν παραποιήθηκε καμία δήλωση του Μπουτάρη.

Ο ίδιος ο Μπουτάρης επιχείρησε, εντελώς αποτυχημένα, να παραποιήσει τα δικά του λεγόμενα, όταν αντελήφθη ότι έγινε «ρεζίλι των σκυλιών», προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη απέχθεια προς το πρόσωπό του. Με δεδομένο, όμως, ότι ο πολιτικός αυτός τυχοδιώκτης είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου (Π.Σ.) του νέου εκκολαπτόμενου εκλογικού μορφώματος Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑ), η τοποθέτησή του αυτή υπέρ του εθνομηδενιστή Μπουτάρη έχει αυτόματα και το στίγμα του ΚΙΝΑ, από την στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει άλλη τοποθέτηση εντός του Π.Σ.

Αυτά, για να αντιλαμβανόμαστε το ήθος και το ύφος που διέπουν τον «πατριωτισμό» των μασκαράδων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εν όψει καρναβαλιού έχουν την εντύπωση ότι με την νέα εκλογική μεταμφίεση του κλεφτοΠΑΣΟΚ, θα ξεχάσει ο Ελληνικός Λαός το ότι το κόμμα αυτό που έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης υπήρξε τακτικός τρόφιμος της Siemens (και όχι μόνον).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.