ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΩΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ;

Γράφει ο Αντίοχος
Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία, ότι η όλη συμπεριφορά της συγκυβέρνησης στην πρόσφατη κρίση των Ιμίων ήταν προδοτική και αξιοθρήνητη. Αλλά…



Έχει πάρει… αμπάριζα τα κανάλια ο «πολύς» Κικίλιας, τομεάρχης Άμυνας της νουδούλας και κράζει τους συριζοκαμμένους, γιατί η αντίδρασή τους ήταν «καθυστερημένη και ανεπαρκής», διότι δεν τόνισε εξ’ αρχής ότι τα Ίμια είναι ελληνικά, και τα λοιπά, και τα λοιπά – αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και επί της ουσίας… κολοκυθόπιτα.

Και αναρωτιόμαστε: τι διαφορετικό θα έκανε η νουδούλα (αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα του «συνταγματικού τόξου»…) σε μια ανάλογη εθνική κρίση; Προφανώς θα έκανε τα ίδια κι απαράλλαχτα με τους συριζοκαμμένους: θα κλαψούριζε στην Ε.Ε., θα ζητούσε έντρομη την «παρέμβαση» των Αμερικανών και θα αποδεχόταν την «αποκλιμάκωση» της κρίσης με «no ships, no troops, no flags», που καθιστά το ελληνικό έδαφος «γκρίζα ζώνη»! Κι όποιος πιστεύει το αντίθετο, να… σηκώσει το χέρι του!

Είναι απλό και πρέπει να το χωνέψουμε: στη βουλή υπάρχουν εφτά κόμματα και δύο πολιτικές, σε όλα τα θέματα ανεξαιρέτως: η πολιτική της Χρυσής Αυγής και η πολιτική των άλλων!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.