Απόφαση γερμανικού δικαστηρίου αποκαλύπτει πως ΝΔ και ΠαΣοΚ παίρνανε εκατομμύρια ευρώ μίζες από την Siemens

Πριν από λίγο καιρό ο Μιχάλης Χριστοφοράκος καταδικάστηκε από το Ειρηνοδικείο του Μονάχου σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούσε ως γενικός διευθυντής της Siemens στην Ελλάδα.

Τα έγγραφα της αποφάσεως ανοίγουν τον βόθρο της ΝΔ και του ΠαΣοΚ και δείχνουν ξεκάθαρα τον ξεδιάντροπο τρόπο με τον οποίο τα παίρνανε από τη Siemens, προκειμένου να φροντίζουν ώστε αυτή να παίρνει δουλειές στην Ελλάδα.



Σύμφωνα με τα έγγραφα, ύστερα από συνεννόηση του Χριστοφοράκου με τους ταμίες των κομμάτων (αναφέρεται ο Κώστας Γείτονας από το ΠαΣοΚ και κάποιος κ. Β…, του οποίου το όνομα έχει διακριτικώς σβηστεί, από τη Ν.Δ) αποφασίστηκε το 2% από κάθε σύμβαση να πηγαίνει στο ταμείο του εκάστοτε κόμματος, πάντοτε ισομερώς.

Το ίδιο έγινε και στην περίπτωση του περιβόητου σκανδάλου C4i, όπου ο Χριστοφοράκος έδωσε εκατομμύρια σε ΝΔ και ΠαΣοΚ, προκειμένου αυτοί με την σειρά τους να φροντίσουν ώστε δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι άνηκαν στον κομματικό τους μηχανισμό να γνωμοδοτούν… καταλλήλως για τα συμφέροντα των κομμάτων και του Χριστοφοράκου.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ξεκάθαρα τους λόγους για τους οποίους τα λαμόγια εχθρεύονται την Χρυσή Αυγή και φροντίζουν να την συκοφαντούν συνεχώς. Αυτό συμβαίνει γιατί μονάχα η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να διαλευκάνει αυτά τα σκάνδαλα και να επιστρέψει τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό.

Όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση οι μίζες ανέρχονταν σε "διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ" και είναι πραγματικά να απορεί κανείς σχετικά με το "γιατί" στην φυλακή βρέθηκε μονάχα ο Τσοχατζόπουλος και όχι το σύνολο των πολιτικάντηδων που πήραν μέρος σε αυτό το όργιο εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.