ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ! ΔΕΙΤΕ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΙΛΑΝΔΩΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ



This real happen in thailand....
those yg lemah semangat tolong jgn tengok........
relax relax aje... mereka mereka ini
diaorg ni mcm dh tk bertamadun...




******************************************


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
ΦΡΙΚΗ!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ!!! Πριν προχωρήσετε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν τριγύρω παιδιά και άτομα που μπορεί να ενοχληθούν από το φρικιαστικό αυτό θέαμα!!!

Σχόλια

  1. αν ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο στον κοσμο..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..................................
    περνάνε καλα΄, όλοι αυτοί οι τύποι εκει? ΤΟ διασκεδάζουνε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...................
    αυτο που με εκπλήσει ειναι το οτι χαίρονται γι αυτο στο οποίο συμμετέχουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τουλάχιστον εμετικό. όσα χρόνια πίσω και να είναι στα μυαλά τους, αυτά δεν νομίζω να γινόντουσαν ποτέ στην παγκόσμια ιστορία και σε οποιονδήποτε πολιτισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι κατι μου λεει οτι ειναι ολα αυτα μια πολυ καλη εργασια του Photoshop???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φοιτητες ιατρικής είναι και κάνουν ανατομία σε ένα πτώμα. το διάβασα σε άλλο blog. Ας σταματήσει επιτέλους αυτό το πράγμα στην Ελλάδα. Οι εικόνες με το φαγητό είναι απο το διάλλειμμα τους και καμία σχέση δεν έχουν με το πτώμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και από πότε οι φοιτητές κάνουνε μαθήματα ανατομίας στα δάση και τα χωράφια??? νόμιζα πως αυτά τα κάνανε σε ιδικά διαμορφωμένες αίθουσες. ΜΑΛΑΚΑ K.Rouss να σκέφτεσαι πριν γράψεις

      Διαγραφή
  7. Κόψτε τις χαζομάρες λέω εγώ και προσπαθήστε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας.Μην τρομάζετε τον κόσμο με νέα που δεν έχουν διασταυρωθεί.Το συγκεκριμένο που βλέπετε είναι μια τελετή που ονομάζεται "Lan Pa Cha".Γίνεται κάθε φορά που δεν υπάρχει χώρος στα νεκροταφεία της Ταϊλάνδης. Για τους ανθρώπους που εξασκούν Βουδισμό υπάρχουν 2 θρησκευτικές τελετές ταφής των νεκρών.Η μία είναι να θάψουν τον νεκρό και η δεύτερη να τον αποτεφρώσουν.Όταν οι συγγενείς δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν την αποτέφρωση τότε οι νεκροί θάβονται στο χώμα και μετά ξεχνιούνται από τους ίδιους τους συγγενείς.Κάποιες φορές υπάρχουν βέβαια και νεκροί που δεν τους αναζητούν συγγενείς.Κατά τον Βουδισμό προτιμούν για τους νεκρούς τους την αποτέφρωση.
    Έρχεται όμως κάποια στιγμή που δεν έχουν άλλο χώρο στο νεκροταφείο για να θάψουν τους νεκρούς τους.Τότε γίνεται η συγκεκριμένη τελετή που ονομάζεται "Lan Pa Cha" και σημαίνει "καθαρισμός και περιποίηση νεκροταφείου".Σε αυτή την τελετή συμμετέχουν εθελοντές οι οποίοι αποτελλούνται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και ομάδες διάσωσης, που έχουν συνηθίσει να βλέπουν νεκρούς και πτώματα και τους είναι αδιάφορο. Κατά την διάρκεια της τελετής ξεθάβονται όλοι οι νεκροί που δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας συγγενής. Επειδή σε αυτές τις τελετές ο αριθμός των "αζήτητων" νεκρών είναι μεγάλος (στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, όταν έγινε η τελετή ανασύρθηκαν 64 νεκροί), επιλέγουν να του αποτεφρώσουν για να τιμήσουν τον πνεύμα τους και να τους αποδοθεί αξία κατά τα έθιμα τους.Έτσι αφαιρούν την σάρκα από τα κόκαλα και αποτεφρώνουν μόνο τα κόκαλα γιατί μια ολοκληρωτική αποτέφρωση ενός σώματος παίρνει πολύ χρόνο.Αυτό βλέπουμε και στις φωτογραφίες. Κατά το έθιμο αυτοί που συμμετέχουν στην τελετή πρέπει να είναι αυστηρώς χορτοφάγοι εκείνη την περίοδο προετοιμασίας για να είναι το μυαλό του καθαρό πριν και μετά το Lan Pa Cha.Στις τελευταίες φωτογραφίες βλέπουμε μόνο να ετοιμάζουν το χορτοφαγικό μενού τους και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε πιο πάνω με την αφαίρεση της σάρκας.Αυτό γίνεται μόνο για παραπλάνηση όπως τόσα πολλά νέα στο Internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Οι φρικιαστικές φωτογραφίες είχαν αρχικά κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2009, συνήθως συνοδεύονται από κείμενο που ισχυρίζονται ότι απεικονίζεται σύγχρονες κανίβαλοι ημέρα μια ασιατική χώρα (π.χ., Κίνα, Ινδονησία, Ταϊλάνδη) χαιρέκακα σκάλισμα και καταναλώνουν το σώμα ενός σκουρόχρωμο άντρα.
    Οι εικόνες είναι πραγματικές, και η απουσία επεξηγηματικών πλαίσιο καθιστά εύκολο για τους θεατές να υποθέσουμε ότι απεικονίζουν έναν σαρκοφάγο τελετή, αλλά αυτές οι εικόνες που συλλαμβάνει πραγματικά ένα πολύ διαφορετικό είδος της εκδήλωσης.
    ως εκπρόσωπος από το Royal Thai Embassy εξηγείται στην απάντηση σε μια έρευνα σχετικά με αυτές τις φωτογραφίες, τι οι εικόνες δείχνουν λαμβάνει χώρα είναι μια μορφή της βουδιστικής νεκρικά τελετές:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλαβα ένα ερώτημα από εσάς σχετικά με το αρχείο που ονομάζεται "Metlholo" που έχει κυκλοφορήσει γύρω και προκαλώντας φόβους. Το αρχείο περιλαμβάνει φωτογραφίες από μια ομάδα ανθρώπων που αποσυντίθενται μια corspe σε ένα ανοικτό πεδίο. Για διάβασμα σας, θα ήθελα να επισυνάπτουμε τα περιστατικά που αφορούν τις προαναφερόμενες φωτογραφίες ως εξής: Για τους ανθρώπους που ασκούν το βουδισμό στην Ταϊλάνδη, υπάρχουν δύο θρησκευτικές τελετές προς τιμή του νεκρού: το πρώτο είναι να αποτεφρωθεί το σώμα, και η δεύτερη είναι να θάψει το σώμα. την ταφή των νεκρών δεν είναι τόσο ευρέως ασκείται η καύση τωνΒουδιστές συνήθως θάβεται αντί να αποτεφρωθεί όταν δεν έχουν συγγενείς, ή όταν οι συγγενείς τους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν για την καύση των νεκρών.
    Κοιμητήρια σε αγροτικές επαρχίες της Ταϊλάνδης συχνά εξαντληθεί ο χώρος, ως αποτέλεσμα πάρα πολλοί φορείς που θάβονται σε περιορισμένη ποσότητα της γης .
    Έτσι, οι Βουδιστές, στην πράξη, την Ταϊλάνδη θρησκευτική παράδοση που ονομάζεται "Lang Pa Cha" (που σημαίνει «τον καθαρισμό και την τακτοποίηση του νεκροταφείου»), όπου οι εθελοντές θα ξεθάψουν φορείς που ήταν αζήτητα από τυχόν συγγενείς και αποτεφρωθεί να τιμήσει το ηθικό τους, σύμφωνα με τις βουδιστικές θρησκευτικές τελετές.
    Μια τέτοια τελετουργικό θεωρείται ότι είναι μια καλή πράξη και ένα πλεονέκτημα διαδικασία λήψης.
    Σε κάθε "Lang Pa Cha" θρησκευτικό τελετουργικό, ένας μεγάλος αριθμός των αζήτητων πτωμάτων βρίσκεται πάντα.
    Οι φωτογραφίες ελήφθησαν στις 13 Μαρτίου 2009 σε ένα νεκροταφείο στην νοτιοδυτική επαρχία της Ταϊλάνδης (Prachaub Khiri Khan Province). (Στην περίπτωση των φωτογραφιών που λαμβάνονται εδώ, 64 αζήτητα πτώματα βρέθηκαν.) Να αποτεφρωθεί ένα ολόκληρο το σώμα παίρνει πολύ χρόνο, έτσι αποτεφρωθεί μόνο τα οστά των αζήτητων πτωμάτων. Επομένως, ο λόγος για τον τεμαχισμό της σάρκας από τα σώματα, όπως έχετε δει στις φωτογραφίες.

    Οι εθελοντές σε αυτό το τελετουργικό είναι κυρίως ιατρικό προσωπικό ή συνεργεία αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που είναι η πρώτη μονάδα να καταλήξουμε σε σκηνές των ατυχημάτων για να σωθούν ζωές (εύκολα αναγνωρίσιμα από μπλε και άσπρες στολές τους και τα δελτία ταυτότητας).
    Έχουν συνηθίσει να βλέπουμε πτώματα, και αυτός είναι ο λόγος που φαίνονται αδιάφορος στις φωτογραφίες.

    Σύμφωνα με την βουδιστική παράδοση, οι εθελοντές που συμμετέχουν σε αυτό το θρησκευτικό τελετουργικό θα πρέπει να είναι σε μια αυστηρή χορτοφαγική διατροφή, προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό τους, τόσο πριν όσο και μετά την τελετουργικό.
    Οι εικόνες των εθελοντών μαγείρεμα και το γεύμα τους, δείχνουν ακριβώς την παρασκευή ενός κανονικού γεύματος χορτοφάγος και δεν έχουν καμία σχέση με τον θανόντα σώματος ή αποσυντίθενται σάρκα.

    Η κυκλοφορία των εικόνων αποτελεί, επομένως, κακώς προβλεπόμενη προσπάθεια ως στόχο να παραπλανήσει το κοινό σε πιστεύοντας ότι μια φυλή της ανθρώπινης θα διαπράξουν γενοκτονία ή απάνθρωπες πράξεις εναντίον της άλλης και να δημιουργηθεί έτσι το φόβο και το μίσος.
    Ο νεκρός που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι ένα Ταϊλάνδης αρσενικό με μια σκοτεινή χροιά (που ήταν ακόμα πιο σκούρα μετά το θάνατό του) δεν είναι, μια αφρικανική αρσενικό.

    Ελπίζω ότι αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας παρέχει τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με αυτή την κακή προβλεπόμενη έγγραφα και φωτογραφίες.


    Βουδιστές συνήθως θάβεται αντί να αποτεφρωθεί όταν δεν έχουν συγγενείς, ή όταν οι συγγενείς τους δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν για την καύση των νεκρών.

    Κοιμητήρια σε αγροτικές επαρχίες της Ταϊλάνδης συχνά εξαντληθεί ο χώρος, ως αποτέλεσμα πάρα πολλοί φορείς που θάβονται σε περιορισμένη ποσότητα της γης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ "ΛΑΝ ΠΑΤΣΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΕΘΊΜΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ, Ο ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεστηκε ο μεσος ταιλανδος να ασχολιθει με τη χωρα σου..........που τον ειδες?

      Διαγραφή
    2. χεστικε ο μεσος ταιλανδος να ασχοληθη με την χωρα σου.......... που τον ειδες?

      Διαγραφή
  11. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ (ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ..)
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΤΕΛΕΤΗ" ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ΚΛΠ.. ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΤΗΡΙΖΕΣ ΑΠΛΑ....ΖΩΑ !

      Διαγραφή
  12. η πρωτη αναρτηση εγινε το 2009 και στην ΕΛΛΑΔΑ κυκλοφόρησε η ανάρτηση 2 ιουλιου 2011 οι διάφορες απαντήσεις για το θέμα εμφανίστηκαν στο ίντερνετ πολύ αργότερα ... η συγκεκριμένη ανάρτηση ξεθάφτηκε και ξανακυκλοφορησε στο ίντερνετ πριν λίγες μέρες ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΉ ΜΑΚΆΒΡΙΑ ΤΕΛΕΤΉ ΜΑΚΡΆΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑ ΤΟΥ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Paidia signomi..alla posoi anegefaloi yparxoun se auto ton kosmo, pou pistevoun teties psefties protou kanoun mia diki tous ereuna? Ean kserete agglika, diavaste apotipoma apo tin parakato istoselida . http://skepticalboffin.livejournal.com/1755.html Oi anthropoi den eine kanivaloi, eine i douleia tous na katharizoun ta osta apo to kreas (giafto to vrazoun) oste na kanoun xoro gia ta ptomata ta opoia den exei anazitisei kaneis. Den trwne ton anthropo, to fagito tous trone meta apo tin douleia tous, thema sinithias, eine ethelodes kai kanoun afth tin douleia sinexeia, gia na dimiourgisoun xoro sto nekrotafeio. Egw pandos exw pai Thailandi, kai ta atoma ekei exoun toso omorfi psixi...min ta pistevete re seis auta protou ereunisete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειπαμε ρε ηλιθιε λαθρολαγνε που γραφεισ μαλακιες ποτε δημοσιεύτηκε η αναρτηση το ιουλιο 2011 ,αργοτερα δόθηκαν διευκρινίσεις και εξηγήσεις ΓΡΆΨΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟ 2013.Πριν τρεις τεσσερεις μερες καποιος την προωθησε ξανα Διαβαζε τα σχολια ρε χαιβανι και μετα να λες τις μπουρδες σου .τα σχολια ειναι του 2013.
    ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ...........
    ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αντε να χαθειτε δεν γινονται αυτα και μαλιστα με αναλυτικες φωτο step by step αντε να χαθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η καύση των σωνάτων, λένε, παίρνει πολύ χρόνο. Το να ξεκοκαλίσεις κανονικά τα πτώματα με τόσους ανθρώπους, τόση προσπαθεια δεν παίρνει χρόνο; Κάτι δεν πάει καλά με το έθιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΕΦΕΛΙΜ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΘΗΡΙΟ)

    GREEK PROUD ΣΤΟ FACEBOOK
    ΜΑΝΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η τελετή των καννίβαλων δέν λέγεται λάν πατσά, αλλά "σάν πατσά" και έχει ελληνική προέλευση, μάλιστα από τήν Ασπροβάλτα όπου σέ ένα εστιατόριο η σύζυγος με τήν βοήθεια του εραστού και της μαμάς κάναν κομματάκια τόν ατυχή σύζυγο και τόν έβρασαν, τόν κάνανε πατσά και τόν πούλησαν στα διερχόμενα φορτηγά που σταμάταγαν εκεί για ένα ζεστό πιάτσο σανπατσά. Μεταξύ άλλων τα αποβράσματα αυτά έδωσαν στά παιδιά τους να φάν... από τόν σανπατσά του πατέρα τους. Αυτά και ψάξτε για ανάλογες περιπτώσεις. Καλού κακού πρίν σταματήσετε κάπου για σανπατσά να ξέρετε τί γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαααχχα ωραιοοοοος, των αλλονων η καμπουρα ειναι πιο φανταζί

      Διαγραφή
  20. pou na sapisoyne ta kokala sas poutanopeda!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιαυτό και 'μεις κάθε χρόνο στέλνουμε όλους τους Ελληνάρες διακοπές στη Ταϊλάνδη ΤΟΥΣ για να πάρουν εκδίκηση πηδώντας τα ανήλικα και τα τραβέλια τους!!!ΖΩΑ κι αυτοί ΖΩΑ και 'μεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Tσακωθειτε και μην μαλωνετε ! Οντος στις φωτο φαινεται καθαρα οτι αυτοι που ξεκοκαλιζουν το πτωμα ξερουν απο ανατομια αρα ειναι γιατροι .Αλλα κανενα σκυλο- φιδι - γατα του αλαζουνε τα φωτα στην μασα .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ???? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...... ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ταξιδέψεις στην Ασία θα αηδιάσεις με την παράδοση και τη νοοτροπία τους.

      Διαγραφή
  24. ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μου θυμιζουν υαινες απο ντοκιμαντερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.